I., II., XI., XII. kerület közül hol élnétek a legszívesebben?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 17:46
1/12 anonim válasza:
Született hegyvidéki proliként természetesen a XII. kerület a kedvencem, de nagyon tetszik a II. történelmi része is, a XI.-ből pedig csak a Gellérthegy és Szentimreváros jöhetne szóba. Persze pont ezek a lehető legdrágább területek, de attól még álmodozni lehet.
2/12 anonim válasza:
XI. kerület nem olyan rossz. Nyilván nem ugyanaz mint a XII. Ha tehetném ellaknék itt is csak nem panelban hanem valamelyik csendesebb kis utcában társasházban.
3/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretem Újbudát. Ha társasházban kellene laknom, akkor ott.
Viszont nekem álmom a kertesház és valamiért a II. kerület kertesházas részei jobban tetszenek és -talán- a belváros gyorsabban megközelíthetőnek tűnik onnan.
4/12 anonim válasza:
Én mindegyikben laktam. XII az egyértelmű favorit.
6/12 anonim válasza:
12. kerület. De arra nincs pénz, szóval marad a 11. kerület.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2021. márc. 20. 08:12
8/12 A kérdező kommentje:
Az 1. kerület miért nem vonz senkit?
2021. márc. 20. 08:13
9/12 anonim válasza:
Az I. kerület? A Vár? Mindenkit vonz de nem praktikus élet szempontjából. Nekem van rokonom aki a váraljában él, a Krisztina térnél és kelenföldre jár vásárolni :).
Kimaradt a listából Óbuda a III. kerület. Nekem az a favorit. De a XI. kerület is jó.
A XII-ben nőttem fel már nem az igazi és továbbra is sok sznob lakja sajnos meg már mindenféle maffiozó, celeb és politikus is. Nem az igazi.
A II. kerület szép de vagy forgalmas vagy borzalmasan drága. Persze ha az embernek van pénze rá....
10/12 anonim válasza:
11. Két éve lakom itt, egy csendesebb kis utcában, 9 lakásos társasházban. A környék, a lakók, a közlekedés nekem nagyon tetszik. Néztem anno lakást a 12. kerületben is, de nem tetszett a sznobizmus, a szar közlekedési lehetőségek, az, h mindenért kocsiba kell ülni (bevasarlas stb...). Most 5 percre a bolt, egy non stop benzinkút, sportolási lehetőségek, parkok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!