Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Veszprém jobb és rosszabb...

Veszprém jobb és rosszabb helyein panel?

Figyelt kérdés

Panellakást szeretnék vásárolni, de csak részinfóim vannak a városról.

Sokat jártam ide, de nem itt élek. Ezért csak a belvárost ismerem. Most viszont ide is költöznék, de a pénzem csak a jutasi úti lakótelepre lenne elég. Azt hallottam, hogy a haszkovó, a halle és a stromfeld utca nagyon gázak. Tényleg nagyon gázak? Sok az etnikum? :/

A cholnokyvárosban lévő panelok környékét nagyon dícsérik, de azok meg már 22 milkától kezdődnek, szóval az nem játszik. Még.

2021. márc. 2. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Régen gáz volt, de manapság szerintem már nem. Kikoptak innen is a cigányok. Én közel 25 éve lakok a haszkovón, nem problémás. Etnikum mindenhol van, de azért nem Miskolc szinten.
2021. márc. 2. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Azért ha teheted, inkább gyűjts a Cholnoky-ra! Amúgy meg miért nem mész oda? Leülsz padra, és nézegeted az embereket. Vagy sétálgatsz. Ha már kiadsz 20 milliót, ne az alapján dönts, mit mondott 1-2 ismeretlen a GYK-n!
2021. márc. 2. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
15%

2

Igaz, én sem hallgatnék rád 🙂

2021. márc. 2. 13:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát, csak azért a jutasin találni 17-ért is lakást, míg a cholnokyvárosban egy normálisabb már 22-23 milka.

Igazából azért rossz, mert az önerő 14 és ahhoz vennénk fel 3-4 millió hitelt.

Jó hát azért ez még pár hónapig várat magára. Szóval akkor annyira nem gáz, szuper. Köszi a válaszokat azért!

2021. márc. 2. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Jön a tavasz, kirajzanak az orkok, oda kell menni késő délután sétálgatni, este 10-11-ig mászkálsz (most csak 8-ig lehet, de talán ezen enyhítenek), felméred a terepet. Mindenképp kell egy hétköznap és egy szombat este is.
2021. márc. 3. 00:19
 6/10 anonim válasza:
100%
Jutasi 59- nél tovább ne mert zsúfolt problémás. Munkácsy jó.
2021. márc. 4. 07:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Munkácsi, Jutasi 61,63,65 ami normális még. (Meg talán a Jutasi Sparral szembeniek)

Etnikum nagyon nincs viszont az egész ltp-n... Talán ez az a város ahol nagyon kevés a roma Etnikum.

2021. márc. 15. 02:06
 8/10 A kérdező kommentje:
#7, ez az árakon is sajnos meglátszik. :/
2021. márc. 15. 08:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnos. :(

Haszkovó sem azért rossz, mert esetleg rossz lenne a közbiztonság, hanem eléggé lelakott, valamint eléggé "sűrű", mert egymás hátán vannak a házak.

Bár egy Hajmáskérnél mindig jobb.

2021. márc. 15. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
9-esnek van igaza. Ezért írtam, hogy baromság ez az etnikum dolog, mert régen valóban rengeteg volt (pl. Dózsavárosban hemzsegtek) most már azért sokkal jobb a helyzet. Az viszont szintén tény, hogy betondzsungel.
2021. márc. 15. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!