Veszprém környékeiről infó?
Tervezünk Veszprémbe költözni és a városrészekről érdekelne bármi hasznos infó.
Pl. Lakhatóság, közbiztonság, elhelyezkedés stb.. bármi ami hasznos vagy érdekes lehet.
Pl. Jutasi, Cholnoky, Endrődi, Haszkovó, Dózsaváros, Hóvirág ltp, Egry Utcai ltp.
1.Cholnoky. 2.Jutasi. 3 endrődy ezek jók.
Haszkovo zsufolt. Dozsa csaladiházas övezet.
Én azért a Jutasit sem ajánlom jó szívvel, bár azt mondják vannak jobb részei. A leggázabb a halle és a stromfeld utca. Közbiztonság szempontjából nem ajánlom.
Közepes a bakonyalja városrész.
Az egyetemváros, egry, hóvirág sokkal jobb, a cholnoky és endrődy is. Jóval drágábbak is a lakások ez tény, de tartják is az árukat, ha normális állapotú, nem 4.emeleti lift nélkül, könnyen eladható (bár még akkor is, csak lassabban).
Én egyetemvárosban élek, így a legtöbbet erről tudok nyilatkozni. A közbiztonság egyértelműen jó, és van zöld terület, autómentes övezet (Erzsébet liget). Van bölcsi, több óvoda, iskola is a környéken. Bevásárlási lehetőség is van (penny, kis tesco) de nincs messze a cholnoky-n a lidl, stop shop sem. Busszal nem járok mostanában, de több járat is jön erre.
Írj ha még érdekel vmi.
Én a Jutasin lakom, semmi baj nincs a közbiztonsággal...
Várost viszont nem ajánlom több ok miatt. Kihalt, unalmas.
Veszprém tulajdonképpen az a város, mit nézni jó csak, de élni nem.
Közbiztonság ami nagyon jó, meg itt nincs cigány.
7
De miért? Túl közel a Balaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!