Veszprém megyében hol érdemes lakást vásárolni?
Figyelt kérdés
Veszprémben nem igazán találtam olyan lakótelepet, ami tetszik.
Veszprém 25km-es körzetében szeretnék valami nagyon jó helyen lakást venni.
Mit ajánlatok?
2020. jan. 5. 12:56
2/11 A kérdező kommentje:
Hát ami jónak számít. Pl Balatonalmádi, Füred?
2020. jan. 5. 13:16
3/11 anonim válasza:
Szerintem Veszprémben elég kevés hely nem számít jónak, anno a debreceni barátom a Haszkovóra mondta, hogy ez jó környék, nem? Kb az számít a legrosszabbak....
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi, igen a Haszkovó a legrosszabb, azt nem ajánlják sosem. Csak nekem nem igazán tetszik Veszprém...
2020. jan. 5. 13:25
5/11 anonim válasza:
Te vagy kb az egyetlen, akinek nem tetszik Veszprém...gyönyörű város.
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor te melyik lakótelepeket ajánlod?
2020. jan. 5. 14:19
7/11 anonim válasza:
Nem lakom már ott. De kb bármelyiket...mint mondtam, egyik sem számít kifejezetten rossz környéknek.
8/11 anonim válasza:
Esetleg Várpalota ? De ízlés kérdése, nézz körül! Félúton van Veszprém és Székesfehérvár között, városból e két megyeszékhelyre járnak dolgozni az emberek, így céges buszok vannak. Nem falu ! Boltok: Tesco, Lidl, Penny, Spar, Unix, Bárdi stb, ha valamit nem tudsz beszerezni, akkor 4 sávos út vezet az előbbi helyekre. Én itt lakom.
9/11 A kérdező kommentje:
Ismerem Várpalotát, nem költöznék oda, megmondom őszintén. Sajnos nem igazán szeretem azt a várost.
2020. jan. 6. 15:42
10/11 anonim válasza:
Jó lenne anyagi kereteket is tudni, ég és föld a különbség mondjuk egy Várpalotai-Balatonalmádi lakás árai között. Milyen összegben gondolkodtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!