Hogy érdemes azt megérdeklődni hogy milyen a közbiztonság egy adott helyen ha ott ingatlant akarsz vásárolni?
Ugye nyilván léteznek rendőrség által közzétett bünügyi statisztikák , illetve nyilván meg lehet kérdezni az eladót de attól még szerintem jó ha az ember tudd egyéb fajta opciókról is , ha egyáltalán léteznek egyéb fajta opciók ...
Szóval mik lennének azok az esetleges egyéb fajta opciók ? Bemész a helybeli kocsmába és körbekérdezel ? Vagy vannak annál rafináltabb módszerek ?
Az eladót ne, megesküszik, hogy évtizedek óta egy biciklit se loptak el a környéken.
Van egy ilyesmi:
Pl a mi társasházunkba 2 alkalommal is betörtek, mégse látszik a rendőrségi térképen. Pedig be is volt jelentve, ki is jöttek. A legutóbbi ősszel volt.
Én is annak a híve vagyok hogy személyesen kell megnézni. Ha pl látsz biciklit kikötés nélkül falnak döntve vagy földszinten nyitott ablakot vagy más hasonló arra utaló jelet, hogy az emberek biztonságban érzik az értékeiket, akkor elképzelhető hogy biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!