Hol érdemes olcsón nyaralót vagy vízparti házat venni lakhatásra? Akár kisebb fürdőző helyek közelében is.
Attól függ, neked mi az olcsó.
Mennyire gondoltál?
3 körülire, tehát szó szerint és magyarországi viszonylatban értem az olcsót - ami Mindenkinek az!😊
Köszi szépen! Én is találtam hasonlót,csak nagyobb a ház a telek és a fűtésről is szó van:
Ezek szerint ez egy ajánlható település? Szoktak fürdeni is a vízben? Mesélj még róla!😊
Illetve további ötleteket is várok!😊
Gombokért kapsz a meseszép Tisza-tónál nyaralót, lakóházat.
Vannak strandok, jachtkikötők, kempingek, éttermek, csak ... khm, khm, ... néhol a lakosság összetételével vannak gondok.
De ügyesen ki lehet fogni. Nagyon ügyesen!
Alkudj!
Ezek téliesítettek, ezek közül vegyél:
Ez kicsi, de gyönyörű és főleg nagyon olcső!
Közben folyamatosan keresgélek,s ami tetszik elmentem. Majd mostmár szelektálnom kell.
Még annyit hozzátennék,hogy érdemes alatt nem kizárólag az ember összetételre és közbiztonságra gondolok, hanem pl.arra is,hogy ha netán mégsem jönne be a tervezett remete lét,akkor az ingatlan olyan helyen legyen ami befektetésül, kiadásra is jó szolgálatot tenne.
Köszönöm szépen az eddigi ötleteket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!