Budapest környékén melyik kisebb településben jó/érdemes/kényelmes lakni (családi házban)?
Budapest mellett egyáltal lehet teljes életet élni? Még nem néztem az ingatlan árakat, nem tudom, hogy mely településeken mennyibe kerülnek, kíváncsi lennék a ti véleményetekre.
Ma autóztam Csömör, Kerepes környékén, egy héttel ezelőtt pedig Vecsésben, Monorban és a környező kisebb településeken, viszont annyira nem fogtak meg különösebben. Nem tudom, hogy a Budai oldalon mennyivel "jobb a levegő". :)
Van konkrét elképzelésed, hogy milyen házat keresel?
Azért kérdezem, mert sokan vannak, lehetnek (én is ismerek jó pár ilyet), aki egyelőre nem hírdeti a házát, csak gondolkodik rajta és az ilyen emberkéket ismerősökön keresztül lehet megtalálni.
Lehet érdemes lenne konkrét elképzelésekkel túrnézni, vagy akár csak a kiszemelt környéken, becsöngetni vagy megszólítani az utcán lévőt, hogy a környéken van e eladó ház.
Az utcán leszólítani embereket, hogy van-e ott eladó ház?
Tipikus cigány szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!