Melyik városban a legjobb élni a 3 felsorolt közül és miért? Zalaegerszeg, Veszprém, Székesfehérvár
Veszprém vagy Székesfehérvár, jobb munkalehetőségek mint Nyíregyháza.
Amúgy érdekes kivülállók sokszor annyit látnak Nyíregyházából hogy milyen szép város és talán legtisztább a nagyobb városok közül,sok zöld területtel, de elképzelni sem tudják hogy mennyire pocsék munkalehetőségek vannak, szinte semmi és ami van is rendkivül rosszul fizetőek általánosságban.
Családban van is egy lakás Nyíregyen, de üresen mert senki sem tudott elhelyezkedni a környéken, a 80 ezerért amiért meg kilehetne adni nem foglalkoznak vele szüleim.
Azóta már nem is magyar városokban gondolkodom, hanem már külföld. (Sajnos a rossz magyar mentalitás még a jobb városokban is jelen van és habár vannak jó gondolkodású, jó arc emberek is, a nagy átlag sajnos nem ez. =/
Auckland (Új-Zéland), Brisbane (Ausztrália), esetleg a Kanári-szigetek (utóbbinál előny, hogy EU tagállam így gond nélkül oda lehet költözni, viszont spanyolul beszélnek és ahhoz megint meg kellene tanulni egy idegennyelvet).
Az angol az nagyon jól megy, a spanyol az, ami nem megy egyáltalán, bár úgy hallottam nem nehéz nyelv, (csak ha nem muszáj, nem tanulnék új nyelvet).
Igazából én az időjárás miatt is mennék ezekre a helyekre. Sajnos meglehetősen fázós vagyok és hiába öltözöm fel melegen, akkor is fázom. A teleket éppen ezért nehezen tolerálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!