Mi a véleményetek arról ha valaki banki visszavett lakást vesz?
Megmondom őszintén, nekem lelkiismeret furdalásom lenne, de adódott egy ilyen lehetőség, hogy harmadáron vegyek lakást ezzel a "konstrukcióval"
Ti vennétek? Esetleg vettetek már?
Hiszen végül is azért hogy nekem olcsón legyen lakásom, egy család elveszíti az otthonát. Másrészről viszont már elvesztették, miért ne gondoljak magamra?
Utolsó, nem tudok mutatni, mivel ezek zárt kezelésű listán vannak, titoktartással. Nem a neten hirdetik, be kell jelentkezni és ott megmutatják az aktuális listát.
Amúgy természetesen van 50 millió készpénzem(picit több is) különben neki sem indultam volna.
Eddig azt hittem, ezek nyilvánosak a NAV árverési felületén. Ott egy Aurórai utcai egyszobás kis garzon is 15-ről indul, így elsőre nehezen hihető, hogy van ilyen.
Milyen felületen vannak ezek a zárt kezelésű listák egyébként?
Ha te nem veszed meg, megveszi más. Nem a te hibád és nem is a banké, hogy valaki olyan anyagi helyzetbe kerül, hogy nem tudja a hitelét fizetni. Sőt, leginkább a hitel felvevő hibája, hogy erőn felül vesz ingatlant.
Más: el ne hidd, hogy te banki árverésen harmad meg féláron fogsz lakást venni, pláne Budapesten. Ezeknél lényegében a piaci árig felkúszik a licit, van hogy még fölé is megy. Ha a becsült értékhez képest nagyon alacsonyan menne el, akkor lehet hogy el sem adják, hanem meghirdetik licitre x hónappal később újra.
13as.
több helyen de pl: Banki-visszavett ingatlanok.hu-n kell időpontot kérni a lista megtekintéséhez.
Jó adathalász kamunak tűnik, még a cég neve sincs kint.
Facebookon is látható, hogy kamu az egész. De ha van 50 millió készpénzed, akkor ennek fel kellett volna tűnnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!