Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha valaki banki visszavett lakást vesz?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, nekem lelkiismeret furdalásom lenne, de adódott egy ilyen lehetőség, hogy harmadáron vegyek lakást ezzel a "konstrukcióval"

Ti vennétek? Esetleg vettetek már?

Hiszen végül is azért hogy nekem olcsón legyen lakásom, egy család elveszíti az otthonát. Másrészről viszont már elvesztették, miért ne gondoljak magamra?

2021. febr. 7. 14:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Lehet, hogy elsőre furcsa érzés lenne, de talán megvenném. Ahogy te is mondtad már elvesztették, és nem miattad fogják elveszíteni.
2021. febr. 7. 14:45
 2/20 anonim ***** válasza:
22%
Mivel én voltam olyan helyzetben, hogy önhibánkon kívül majdnem elvitték a fejünk fölül a lakást, én erre soha nem lennék képes. De sok minden múlik a körülményeken is, és azon is, hogy ki milyen értékeket vall. Ha neked ez belefér és nyugodtan tudsz aludni, akkor vedd meg.
2021. febr. 7. 14:54
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Aki szimplán hirdeti ingatlan.comon a lakást, azok egy része is anyagi okok miatt teszi, csak nem jutott árverésig a dolog... De azt nem hinném, hogy harmadáron jutnál így hozzá lakáshoz, ha aukció van, a jobbaknak bőven felmegy az ára, illetve vannak bőven erre specializálódott vállalkozók, akik ezeket vásárolják fel. Max. faluban tudom elképzelni, hogy a meghirdetett nyomot minimáláron megy el a lakás. Annak sok esélyét nem látom, hogy egy 50 milliós V. kerületi lakást szerezz 17-ért. :D
2021. febr. 7. 14:58
 4/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem is gondoltam hogy 50 milliós ingatlant szereznék 17ért. A konkrét lakás egy 2. kerületi lakóparkban van, az ottani lakások ára 120-180 millió között mozog. Itt a kikiáltási ár 30 millió, úgy számolom talán 40-50ért megszerezhető. Csak hát igen, a lelkiismeretem dolgozik :-D
2021. febr. 7. 15:03
 5/20 anonim ***** válasza:
49%

Nagynenemnek árverezés alatt van a lakása ( anno a ferje akitol van 3 gyereke, azt mondta elmegy, de nem fizet gyerektartast hanem fizeti a hiteltörlesztőt) na most egyik sem valósult meg..... folyamat vonják a fizeteset.... 70 ezret/ho ha 3 milliót le tudna csengetni Akk lenne ove a lakas..... félelembe el kb :/

Remelem hogy senki nem veszi meg azt a lakast mer igy is szenvedes neki a 3 gyerket igy etetni ruhazkodni... próbálunk segiteni neki de nem egyszeru, ha megvennék az lenne a legrosszabb forgatókönyv..........

2021. febr. 7. 15:05
 6/20 A kérdező kommentje:
Ez borzasztó utolsó:-( Igen pont az ilyenek miatt vannak aggályaim.
2021. febr. 7. 15:09
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

"az ottani lakások ára 120-180 millió között mozog. Itt a kikiáltási ár 30 millió, úgy számolom talán 40-50ért megszerezhető"

Ismered azt a számot, hogy: álmodj királylány...??

2021. febr. 7. 15:16
 8/20 anonim ***** válasza:
10%

Jajj egyem a kis szíveteket, micsoda emberbarátok vagytok!

Bezzeg azzal érdekes módon sosincs problémátok, hogy pl. a melóhelyeteken szórakozásból kirúgatjátok a kollégáitokat, akik a megélhetésüket vesztik el emiatt.

képmutató banda...

2021. febr. 7. 15:19
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, ez tényleg szar helyzet, de nagynénéd is sáros abban, hogy így alakult. Simán perelhette volna a férfit gyerektartásra.
2021. febr. 7. 15:20
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha 120-180 millió ft-ot ér az a lakás,akkor a licit vége nem 40-50 millió ft lesz,hanem kb.100m.Sokan probálják majd megszerezni.
2021. febr. 7. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!