Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Én keresgélek rosszul vagy...

Én keresgélek rosszul vagy tényleg ugyanannyiba/kevesebbe kerül egy újépítésű lakás, mint egy jól felújított használt lakás?

Figyelt kérdés
Ami normális használt lakás lenne, hogy nem kell rajta felújítani semmit, az 1 millós m2 ár vagy magasabb (nem hinném hogy a bútorok miatt). Mi ennek az oka? Budapesten nézegettem.

2021. jan. 31. 00:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
76%

Ha ott tudsz lenni elég gyakran és felügyelni az építkezést, akkor szerintem az új sem rossz, tényleg jobbak az alapanyagok. Viszont fontos, hogy akár pluszba fizesd ki a saját ügyvédet és ne az ő ügyvédjüket fogadd el.

Az biztos, hogy rengeteg pereskedés van az újépítésűek kapcsán (nem folyik le a víz a lefolyón, nem jó méretű a kád stb.).

2021. febr. 4. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!