Ha nem használt 2 nap múlva sem a bolhaírtó, és ugyanannyi bolha van benne, mint előtte, akkor mennyi idő, amire újra használhatok másfajta bolhairtót, vagy mit csináljak?
Bolhairtó tablettát adj neki azok segíteni fognak.
Allatorvosnal/allatpatikaban kapni.
Ez tök szép és jó, de ezt a cikket már olvastam.
Van egy másik kutyám is, 3 éve nem volt bolhás. Amikor bolhás volt , és nagyon bolhás volt, a bolhaírtó csepp hatására 1, màsfél nap alatt elpusztultak a bolhák, és volt bolha, nincs bolha. Azóta sem. Most lett egy másik kutyám, őt már bolhásan hoztam.
Habár a kérdésemre választ, hogy lehet-e használni másik fajta bolhaírtót, és mennyi idő után, választ nem kaptam, pedig az eredeti kérdésem az volt. Legtöbbször mindig kapok választ a kérdésemre, és nem csak az okoskodó emberek találnak meg, akik másról beszélnek, de amikor ezredjére is ez van, akkor már egy kicsit herótom van. Nos mindegy, valószínűleg akkor már holnap meglátogatjuk inkább az állatorvost a jövőhét helyett, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!