20-40 év közöttieknek, hogy lett saját lakásuk?
igazatok van.
még csak tervezgetek, de realitást sokszor nem látok.
család is eléggé lehangol, hogy úgyse fog sikerülni, te úgyse tudnál egyedül ennyit összeszedni, nem éri meg, felesleges---:(
Ne hagyd, hogy lebeszéljenek.
Lehet, hogy jót akarnak, de egyáltalán nem biztos, hogy jól látják a dolgokat. A szüleim sikeresek, mégis meglepődtek hogy én mennyivel többet kerestem egy idő után. Sőt, aztán meg én néztem be ugyanezt: öcsém tudós akart lenni. Mondtam, hogy hülyeség, jöjjön inkább pénzügyre, mint én. Na, ehhez képest mára többet keres, mint én..
Egy szó, mint száz, tegyél félre sokat, kamatoztasd, és idővel 100%, hogy lesz lakásod.
Hogy hol meg milyen, az majd alakul. Törekedj a jóra, de ha más jön össze, annak is örülni kell.
köszii utolsó :)
képben vagyok hogy mennyi pénzem lehet és mennyit tudnék félretenni amiből egyszer de biztosan sikerülne talán, ők nem értik szerintem annyira vagy máhhogy gondolkodnak és ők a realitást látják előnyben, de én nagyobbakra tervezek.
Én úgy vagyok vele, hogy érdemes a célokat reálisan belőni, ennek ellenére pedig mindig egy kicsit nagyobbat álmodni. Ez húz előre az életben. Engem legalábbis.
Nem lehet kategórikusan elkönyvelni, hogy "nekem erre nincs esélyem, nem fog menni", de azért budai villában sem érdemes első nekifutásra gondolkozni, mert rossz érzés lesz, ha belér a bilibe az ember keze.
24,hát a budai villák tényleg esélytelenek :D...
de ott van azért olcsobbik kategória.
Kérdező, az utolsó mondatod a lényeg: van olcsóbb kategória. Ezt tűzd ki célul.Manapság azért ha van egy piacképes diplomád eléggé szépen lehet keresni, főleg Budapesten. Tűzd ki magad elé azt,hogy egy év alatt meglátod mit érsz el, mennyit tudsz összegyűjteni. Aztán meglátod,hogy merre indulj a céllal tovább.
A szüleid helyében pedig nem húználak le, de valószínűleg a realitások talaján akarnak tartani.
Szülő vagyok, tudtam segíteni a gyerekemnek a lakáshoz jutásban, de látom,hogy mennyit keres. Pár év alatt meggondolt költekezés mellett egy reális hitelhez össze tudná gyűjteni az önerőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!