Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten mire elég lakhatás...

Budapesten mire elég lakhatás szempontjából 15 millió forint önerő?

Figyelt kérdés

Hosszú távon Pesten szeretnék élni, de egyáltalán nem vagyok tisztában az ottani árakkal. A panelok 30 millió forintba kerülnek és Budán a belvárosban egy lakás 80-100 millió forint, pl így ennyiket hallottam, de semmi mélyebb ismeretem nincs. Persze majd jobban utána nézek, csak most röviden érdekelne mások véleménye, hogy mibe éljem bele magam és mibe ne. Van eddig saját magam által gyűjtött 4,5 millió forintom és a család úgy néz ki örökség továbbadása formájában tudna támogatni még kb 10 millióval, ha kérem. Hitelt nyilván úgy vennék fel, hogy ne legyen több, mint amit albérletre hajlandó lennék fizetni. Pl néztem hogy 10 millió ft hitel 15 évre havi 70 ezres törlesztőt jelent. Tehát a 15 millió önerő mellé még 10-15 millió hitelben gondolkozom. Ez a 25-30 millió Budapesten mire elég? Csak őszintén. Nem akarok a belvárosban élni, pl egy haverom Kispesten lakik a KÖKI mellett és az is bőven jó lenne már.

27/F

2021. jan. 11. 18:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bp.-en 15 millióig ezek vannak, amik jó állapotúak (nem villanyfűtésűek, nem szuterénok, nem vizesek meg nem romosak):

[link]

2021. jan. 30. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!