Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mire kell ügyelni ha valaki...

Mire kell ügyelni ha valaki házat szeretne vásárolni?

Figyelt kérdés
Biztos van olyan akinek ebben már van tapasztalata, megvette és később jött rá hogy mire kellett volna figyelnie a vásárlás előtt. Nem a tulajdonviszonyokra gondolok mert az a tulajdoni lapon rajta van, ügyvéd ugyis ellenőrni. Közvetítő nélkül gondoltam.

2021. jan. 11. 15:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azokon felül, amit már elmondtak, én megnézném, hogy a villanyvezetékek csövezve vannak-e a falban, vagy csak MM fal vezeték van (régebbi házaknál ez előfordulhat, és akkor nem tudsz csak úgy + egy konnektort ide-oda rakni az igényeid szerint, hanem az egészet vésni kell, a teljes rendszert)Nagyon fontosnak tartom a környezetet, mert sok mindenen tudsz a házon változtatni, de az elhelyezkedésén,a szomszéd épületeken,a meglévő növényzeten kevésbé.
2021. febr. 6. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!