Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hová költöznél? Budaörs vagy...

Hová költöznél? Budaörs vagy Miskolc?

Figyelt kérdés
Melyik város szimpatikusabb? Hol jobbak a lehetőségek bármilyen téren?

2020. nov. 24. 17:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
45%

"A wikipédia szerint lehet hogy 3, de a valóságbam egész biztosan több 50%-nál."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nézz már meg néhány népszámlálás adatot, te balfasz!

2020. dec. 15. 21:18
 32/61 anonim ***** válasza:
61%
mondjuk érdemes lenne az agglomerációt is vizsgálni... Miskolc környéki falvak elég feketék... Búza tér veszélyes, Avas már élhetetlen. 16 éve költöztem el onnan, éltem eleget a térségben. Sajnos Budaörsöt választanám, pedig régen remek város volt Miskolc, szerettem nagyon.
2020. dec. 15. 21:25
 33/61 anonim ***** válasza:
45%
Balfasz neked az édesanyád, te nyomorult. Egészen biztos, hogy nem 3% a miskolci cigányság aránya.
2020. dec. 15. 21:27
 34/61 anonim ***** válasza:
25%
Valóságban nagyjából 10% lehet. Most eldöntheted, hogy ez a 3-hoz, vagy az 50-hez van közelebb. Igen, balfasz belpesti féreg vagy!
2020. dec. 15. 21:44
 35/61 anonim ***** válasza:
77%
Azt nem hinném, mert te az a kretén vagy, aki minden Miskolchoz kapcsolódó kérdés alatt előadja a kényszeres rettegését, hogy ez milyen veszélyes város. A lakásból sem mersz kijönni, pubi, ezért nem tudod, hogy mi van odakint, a veszélyes nagyvilágban.
2020. dec. 15. 22:44
 36/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen tévképzeteid vannak, de én nem nagyon írtam még Miskolcról szóló kérdésekhez. Nem tudom, miről beszélsz, de ha két hasonló véleményt látsz, nem biztos, hogy ugyanazon embernek tulajdonítandó. Ne tedd magad nevetségessé, koma!

2020. dec. 15. 22:49
 37/61 anonim ***** válasza:
37%
Lehet hogy más valaki vagy, de ugyanolyan ostobaságokat hordasz össze.
2020. dec. 15. 23:04
 38/61 anonim ***** válasza:
Akkor kérem értelmesen írd le, mit tarzasz ostobaságnak az általam leírtak közt.
2020. dec. 15. 23:08
 39/61 anonim ***** válasza:
52%

Beírtad, hogy hazugság a 3%. Ezt én is keveslem, de mindenképpen reálisabb, mint amit te írtál később. Ezután további 4 perc alatt további 2 válasz érkezett, feltételezhetően ezek is tőled származnak, bár nyilván le fogod tagadni. Ebben egy kalap alá veszed a miskolci lokálpatriótákat és a c.gányokat. Majd azt írod 2 perccel később, hogy troll kérdés... totális képzavar, ami azt mutatja, hogy el vagy szakadva a valóságtól, és a saját alternatív igazságod buborékjában élsz. Közlöm veled, hogy rengeteg miskolci lokálpatrióta van, aki a "sötét oldalával" együtt is szereti ezt a várost, és megéli annak mindennapjait ahelyett, hogy köpködné és hazudozna (a másik lehetőség az, hogy nem is vagy miskolci, csak nyomod itt a hülyeségedet, mert le akarod járatni a várost).

A legnagyobb hülyeségedet ezután írtad, amit úgy látom, hogy sajnos már töröltek azóta. De beidéztem utána, tehát nem tudod letagadni: szerinted 50% a cigók aránya Miskolcon. Nézd, aki ilyet ír, az vagy elmebeteg, vagy szánt szándékkal hazudozik. A valóságban ez 10-15 százalék lehet maximum, de talán még sokat is mondtam.

Egyébként a másik válaszoló is jó nagy hülyeséget írt, hogy az Avas élheteten lenne, egyrészt ott van a Tampere városrész, ami az egyik leggazdagabb kertvárosi negyed, másrészt a hármas ütemben is csak mutatóban látsz cigót. Tehát a valóság az, hogy az Avas 90%-a nagyon is élhető.

Szóval, visszatérve, ez az 50% volt a legnagyobb ostobaságod.

2020. dec. 16. 00:50
 40/61 anonim ***** válasza:
53%

Te is ferdítesz egy kicsit, bár megértem, hogy védeni akarod a városodat, azért nem kell nekem esni ilyen stílusban- ezzel csak magadat járatod le.

2020. dec. 16. 09:21
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!