Hová költöznél? Budaörs vagy Miskolc?
"A wikipédia szerint lehet hogy 3, de a valóságbam egész biztosan több 50%-nál."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nézz már meg néhány népszámlálás adatot, te balfasz!
Nem tudom, milyen tévképzeteid vannak, de én nem nagyon írtam még Miskolcról szóló kérdésekhez. Nem tudom, miről beszélsz, de ha két hasonló véleményt látsz, nem biztos, hogy ugyanazon embernek tulajdonítandó. Ne tedd magad nevetségessé, koma!
Beírtad, hogy hazugság a 3%. Ezt én is keveslem, de mindenképpen reálisabb, mint amit te írtál később. Ezután további 4 perc alatt további 2 válasz érkezett, feltételezhetően ezek is tőled származnak, bár nyilván le fogod tagadni. Ebben egy kalap alá veszed a miskolci lokálpatriótákat és a c.gányokat. Majd azt írod 2 perccel később, hogy troll kérdés... totális képzavar, ami azt mutatja, hogy el vagy szakadva a valóságtól, és a saját alternatív igazságod buborékjában élsz. Közlöm veled, hogy rengeteg miskolci lokálpatrióta van, aki a "sötét oldalával" együtt is szereti ezt a várost, és megéli annak mindennapjait ahelyett, hogy köpködné és hazudozna (a másik lehetőség az, hogy nem is vagy miskolci, csak nyomod itt a hülyeségedet, mert le akarod járatni a várost).
A legnagyobb hülyeségedet ezután írtad, amit úgy látom, hogy sajnos már töröltek azóta. De beidéztem utána, tehát nem tudod letagadni: szerinted 50% a cigók aránya Miskolcon. Nézd, aki ilyet ír, az vagy elmebeteg, vagy szánt szándékkal hazudozik. A valóságban ez 10-15 százalék lehet maximum, de talán még sokat is mondtam.
Egyébként a másik válaszoló is jó nagy hülyeséget írt, hogy az Avas élheteten lenne, egyrészt ott van a Tampere városrész, ami az egyik leggazdagabb kertvárosi negyed, másrészt a hármas ütemben is csak mutatóban látsz cigót. Tehát a valóság az, hogy az Avas 90%-a nagyon is élhető.
Szóval, visszatérve, ez az 50% volt a legnagyobb ostobaságod.
Te is ferdítesz egy kicsit, bár megértem, hogy védeni akarod a városodat, azért nem kell nekem esni ilyen stílusban- ezzel csak magadat járatod le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!