Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyivel könnyebb (biztonságo...

Mennyivel könnyebb (biztonságosabb, stb.) lakást eladni ingatlanossal (tapasztalatok érdekelnének, azoktól, akik így adták el) ?

Figyelt kérdés
Légyszi azok válaszoljanak, akik így adták el és van tapasztalatuk, hogy mitől volt könnyebb szerintük így eladni. Vagy utólag inkább kihagynák-e és maguk próbálnák most már eladni ezzel pénzt spórolva. Köszönöm a válaszokat
nov. 26. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem az ország másik végében örököltél és nem tudsz odamenni megmutatni az érdeklődőknek, vagy nem egy százmilliomos vállalkozó vagy, akinek az ideje a legnagyobb kincse és ha épp az ingatlannal szarakodik, akkor is milliós üzletektől esik el, akkor semmi értelme az ingatlanosnak.

Legombol rólad milliókat azért, hogy csinál pár szar képet a lakásról, feltölti ingatlan.com-ra, alaprajzot nem mellékel és ír hozzá egy óvodás szinten megfogalmazott, sokszor helyesírási hibás leírást. Ez a 90%. Nem éri meg, ezt (vagy jobbat) te is meg tudsz csinálni. Ha jól van árazva az ingatlan és alapból forgalomképes, akkor pedig hamar el fogod adni, nem kell hozzá 100 érdeklődővel foglalkozni. És ezeken az ingatlanos sem tud segíteni, vagy így van, vagy nem.

nov. 27. 07:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Én kb 10 km-re laktam az eladandó házamtól, de így is megérte az ingatlanos. Dolgozok, nem tudok minden balfax ingatlanturista (bocsi, érdeklődő) miatt szabit kivenni. Sosem érnek rá ezek a gyökerek, csak ha dolgozik az ember. 10/9 el sem jön. A maradék 1 pedig turista/csöves (láttam hogy fix az ár, deee mennyi a felének az alja báttya).

Valóban nem éri meg felfogadni egy embert azért, hogy az ilyen semmirekellőkkel foglalkozzon. Inkább menjen rá a tulaj munkahelye.

tegnapelőtt 13:00
 3/4 puritan ***** válasza:
Egy közepesen tájékozott, értelmes, és az internetet, telefont használni képes embernek nem éri meg ingatlanost fogadni. Ha csak nem túl nagy távolságra van az ingatlan. Semmi olyat nem csinál az ingatlanos, amit egy átlagember ne tudna megcsinálni. Ha attól tartasz, hogy esetleg átvernek, ne ingatlanossal egyezkedj, hanem inkább egy ügyvédtől kérj tanácsot. Arra úgy is szükséged lesz.
tegnapelőtt 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Engem gátoltak eladásnál, vételnél is, végül lemondtam és magam intéztem, pedig előtte sosem (és elég nyuszi voltam meg az egekig dicsérték magukat).

De sajnos ilyenekbe mostanában állandóan belefutok minden szakmában, hogy hiába fizetek, nekem kell "kitanulnom" végül és intezkedni, különben nem halad semmi, csak a probléma lesz több.

tegnap 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!