Google playen keresztül biztonságos fizetni, ha egy alkalmazáson vásárlok?
Mivel a Tinder nem egy névtelen ismeretlen alkalmazás, hanem hivatalos és legális, megbízható és sokak által használt szolgáltatás, ott sincs kockázata a fizetésnek. Megbízható helyen vásárolni nem rizikós, nem fogják a hírnevüket beáldozni olyan botrány miatt, hogy lenyúlják bárki pénzét.
Általánosságban a netes fizetés mindaddig biztonságos, míg hitelesített banki felületen adod meg az adataidat, és nem csak úgy egy oldalon bepötyögöd három szövegdobozba. A bank és közötted titkosított a kommunikáció, a kártya adatokat a banknak adod meg és nem az eladónak, akivel majd a bank elszámol. Tehát itt sincs kockázat. Azt kell tudni felismerni, hogy mikor maradnak el ezek a biztonsági elemek egy fizetésnél.
Köszi 1es a magyarázatot! :)
És akkor gondolom a google playen keresztüli vásárlás is biztonságos, ugye?
És amúgy akkor mivan, ha amúgy nem biztonságos az oldal, de lehet pl paypal-on vagy google playen vagy bármin keresztül fizetni?
Igen, biztonságos. Én rengeteg helyen fizettem be prémiumot a Google Play rendszerén keresztül, és sokszor még olcsóbban megúsztam, mint ha direktben vettem volna meg a szolgáltatást. Itt van mondjuk egy példa a közelmúltból.
Van ugye a Proton VPN. Az oldalon, ha megveszed a havi csomagot, akkor ez alapján az ára 10 euró: [link]
Ezzel szemben ugyan ezt a VPN Plus szolgáltatást megvettem a Play áruházban 2500 forint körüli összegért. Nem tudom, hogy ez hogyan működik, de amúgy működik, tehát nem csak a Google fiókhoz van kötve, hanem a protonos fiókhoz, gépen is elérem az összes fizetős szervert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!