Az aliexpressz.hu normális oldal vagy kamu? Csak mert a aliexpressz.com-ot ismerem, rendeltem is már onnan, illetve az alkalmazásról. De az aliexpressz.hu tök mashogy néz ki.
Csak egy kis illusztráció a weboldalról:
Fekete 1Pair elasztikus nyakkendő záró cipőfűző cipőfűző cipő, sportcipő csattal
Description:
100% Brand New and High Quality !
Locking laces provide a better fit which helps improve performance and avoids the problems of nylon/cotton shoelaces. Very convenient, never have to stop to retie your laces during any sport or activity ever again!!!
Perfect for athletes, runners, golfers etc.
Ettől még ugyan lehetne akár megbízható is.
Azt írja, hogy
Redbay Europe LTD
OTP Bank: 11713005 20606323 00000000
Nyilvántartásiszám: ID 07285589
Lelvelezési cím: 1037 Remete koz 39, Budapest
Ceghely: 72 Ranelagh rd, w55rp, London
De a domain.hu szerint az aliexpress.hu használója természetes személy
Nekem fura.
A "cég" adatai:
Redbay Europe LTD
OTP Bank: 11713005 20606323 00000000
Nyilvántartásiszám: ID 07285589
Ceghely: Ranelagh rd 72, w55rp, London
Telefon: +36 70 217 9420
---------------------------------------------
- Rendeltem tőlük,
- az átutalás nov. 8-án megtörtént,
- a rendelés állapota a mai napig is: "várakozás átutalásra",
- a honlapjukon megadott telefonszámon előfizető nem kapcsolható,
- az írásos (email) megkeresésre nem reagálnak!
A fentiek alapján mindenki döntse el maga, hogy érdemes -e tőlük rendelni!
Szerintem közönséges csalók!
Sziasztok!
Nem akartam sose ide regisztrálni, de véletlenül találtam rá pont az említett cég után "nyomozva".
NE RENDELJ INNÉT SEMMIT!!
Ez egy nagy átverés, lehet hogy 10 vásárlóból 2-3-at kiszolgálnak (itt is vannak kételyeim, hogy nem bérkommentelők), de engem speciel átvertek, se terméket, se pénzt nem kaptam vissza mai napig 4x felszólítottam őket, már 100 napja lejárt a 2x75 napos határidő (plusz póthatáridő) emailre nem válaszolnak, telefonszám szerintem sose létezett vagy kamu volt.
A következő weboldalakon ismertek (lehet még van pár, de ezekbe futottam bele első körben), ugyan az a csaló banda:
kinaiwebaruhaz.hu
mikroelektronik.hu
azsiacenter.com
aliexpressz.hu
A lényeg: kis összegű rendelésekre mennek rá, amivel az emberek nem nagyon törődnek, és a legtöbb országban mivel nem ér el értékhatárt, nem is foglalkoznak vele.
Nos, a hatóságokat (3 vonalon is) már értesítettem, ha lesz fejlemény, leírom.
Sziasztok!
Van valami fejlemény az ügyel kapcsolatban?
#2-7 válaszoló ugyan azt a Londoni címet találtátok meg,annyi különbséggel hogy te 2-es a magyar levelezési címét is meg találtad még,ez már egy jó nyom szerintem.
Google térképen keressetek rá erre a 1037 Remete koz 39, Budapesti címre,aztán a mellette lévő háznál látható egy Kft ami S betűvel kezdődik rendezvényszervezéssel foglalkozik, természetesen a honlapjukon már más cím van megadva,szerintem ők üzemeltetik ezeket a csaló oldalakat is.
Ti mit gondoltok?
Hali!
@fvaradi Kezdetnek beszélned kellene a bankoddal, ők azok akiket ilyen esetben érdemes keresni, bár átutalásos fizetésnél nem tudom hogyan járnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!