Hogyan írjak úgymond híres, felkapott wattpad storyt? Kérlek csak normális válaszokat, ha lehet!
Térjél át egy másik platformra. Lehet hogy mindig sértésnek veszik a Wattpadhasználók, de tényleg 12-16 évesek uralják, amivel nem is lenne probléma, ha ők normálisak lennének.
A probléma az azzal van, hogy ők nem a minőségre mennek rá. Sokszor sokkal jobban érdekli őket a helyesírással és logikai hibákkal teli „könyv“, amit ha amúgy elolvasol, lesüllyed az IQ-d. Vannak ott is szuper történetek, de elrejtve (vagy éppen nem, de azoknak az írójuk általában paraszt).
Ha komolyabbra vágysz, nézd meg a Merengőt.
Nem tudom, hogy ugyanazt a Wattpadot nézzük-e. Abban a közösségben, ahol én vagyok, sok az idősebb szerző, és még ha nem is érnek el 10ezer feletti olvasottságot, van egy stabil, nagy létszámú olvasótáboruk. Valóban, van egy rétege a Wattpadnak, ahol annyi számít, hogy legyen benne szex, lehetőleg minél irreálisabb tálalásban, romantizálják az abúzust, a tiltottat, de őszintén szólva azoknak nem is kellene az oldalon lenniük, csak hát a magyar Wattpad évekig nem volt rendesen moderálva.
Viszont ha az ember nem akar lemenni kutyába (és ne akarjon), sok múlik a történet minőségén és a reklámozási stratégián.
Én azt tudom javasolni, hogy írj sokat és fejlődj. Lépj be pár Facebook csoportba, légy aktív, építkezzetek együtt, és örülj minden apró mérföldkőnek. Aztán idővel megtalálod a közönségedet. Az ember általában nem azért ír, hogy népszerű legyen, és nem az alapján lesznek ötletei, hogy minek van nagyobb keresete. Azért írunk, mert van egy történetünk, amit el szeretnénk mondani - viszont nem mindegy, hogy a történet elmesélése és terjesztése mennyire átgondolt. Nem ismerem a kérdezőt, nem tudom, milyenek az író munkái, de nagy általánosságában mindig ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!