Az aliexpressz.hu normális oldal vagy kamu? Csak mert a aliexpressz.com-ot ismerem, rendeltem is már onnan, illetve az alkalmazásról. De az aliexpressz.hu tök mashogy néz ki.
Hali,
Úgy járnak el, hogy írnak egy megkeresést az otp felé, akik írnak egy képeslapot a nyilvánvalóan pénzmosás elleni törvénynek is megfelelően jól működő ügyfelüknek. Aki persze sosem válaszol.
Egyébként jelenleg egy XIII. kerületi címen van a számla szerinti ügyfél.
Nekem 12.000.- HUF bánja.
Teszek feljelentést.
Kérdésem, valaki aki esetleg elöttem jár, leírná, hová jelentett már be, én hová írjak?
Köszönettel:
De jó, hogy rátok találtam, majdnem vásároltam a mikroelektronik.hu -n, de a termékkel kapcsolatos kérdésre sem jött válasz, így én is a domain tulajdonosra kerestem rá, majd a cégnév alapján találtam erre az oldalra!
fvaradi: sajnos ezt bebuktad, ez volt a tanulópénz, nem érdemes az üggyel foglalkoznod, mert sokkal többe fog kerülni. Pont ezért működnek ezek az átverős cégek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!