Normalis, hogy mensi ota szurkal a petefeszkem, mehem es a huvelyem?
A doki huvelyi ultrahangja es az o terhessegi tesztje szerint nem vagyok terhes, aminek orulok. Egyeb mas betegseget nem latot.
A ciklusom nyolcadik napjan fura allagu folyasom volt egyszer, mar bocs, de olyan takony szeru allaga es szine volt. Nem tudom mi lehet ez. A a tablazatom szerint a termekenysegi napokig harom napom van. De tegnap hoemelkedesem volt, 37.7 , ugyereztem, hogy szetrobban a fejem, faj mindenen, hanyingerem az nincs, de nincs etvagyam. Ma csinaltam meg egy tesztet, bizti ami bizti negativ lett. Es ma is ugyan olyan szarul vagyok, ossze vissza ingadozik a hom, kohogok. Szerintetek ez mi lehet, miert vagyok ikyen szarul es miert szurodik neha az alhasam? Influenza tuneteim vannak.
Lehetett előbb az ovulációd, ebből kifolyólag van a folyásodnak ilyen állaga és érezhetsz szurkálást. Minden más pedig nyilván egy esetleges influenzaszerű megbetegedéstől van.
De esetleg az is elképzelhető, hogy van egy hüvelyi fertőzésed-gyulladásod. Hüvelykenet tenyésztéses vizsgálatot csinált az orvos, hogy kizárja a fertőzés lehetőségét? Mert az is okozhat alhasi szurkálós, esetleg erősebb fájdalmat és megváltozott, nagyobb mennyiségű folyást.
Nagyon reg voltam sraccal es dokinal is, az egyutlet kellemetlen volt, nem is csinaltuk vegig. A doki pedig amikor a kacast benyomta, hat nem volt kellemes. Rakszureshez vett kenetet, meg annyit mondot, mehnyakszaj sebem van. A menzeszem utan pedig ra ket napra enyhe barna folyasom is volt, azt mondtak az normalis, mert meg tisztulok. Egy ilyen kivizsgalas okozhat enyi ido utan kellemetlen erzest?
Amugy tegnap volt het kete, hogy dokinal voltam.
Tehát méhszájsebed van. Nem volt még ilyenem, de azt tudom hogy a folyás lehet ettől (is). A többi dolog tehát a köhögés, étvágytalanság, hőemelkedés pedig lehet hogy egy vírusnak köszönhető vagy egy bacinak. Tehát a hőemelkedésnek lehet hogy semmi köze a peteéréshez. Fura hogy ezekre nem is gondoltál.
Mivel hüvelyi gyulladásod nincs, citológiát rendben, UH rendben én a helyedben nem aggódnék nagyon, várj egy hónapot szerintem. Ha még mindig van nőgyógyászati panaszod menj vissza és mond el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!