Hogyan lehet felmondani ingatlanirodánál egy kizárólagos megbízást idő előtt?
Nem kiégtél te szerencsétlen, hanem alapból analfabéta vagy :) Funkcionális analfabéta leginkább, tudom magas neked ez a fogalom is, de csak nem vagy túl egybites ahhoz, hogy rákeress...
Hol írtam azt, hogy rosszul írtam ki a kérdésem???? Értő olvasás javasolt, de úgyse érted mi az, te ostoba :)
"De valamiben igazad, rosszul írtam, manapság már kiemelt szerződésnek nevezik, nem kizárólagosnak,"
"Amúgy a kiemelt = kizárólagos"
Nocsak-nocsak akkor mégiscsak a kizárólagosra gondoltál? XD Sajnos a válaszolók nem jól tudták, hogy az vajon mit jelenthet.
Vajon kettőnk közül ki az egybites analfabéta? Kinek túl "sokk" az értő olvasás? Aki nem képes sem elolvasni sem felfogni egy szerződést amit aláírt, vagy aki leírja a tényeket.
Amúgy csúcs vagy, máskor is írj majd ki ilyen kérdéseket és légyszi oszd is ki azokat a balfékeket, akik azt hiszik, hogy tudják a választ. Mondd csak meg nekik!!! XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!