Városi vagy falusi családi ház?
Figyelt kérdés
Nagyjából ugyanazokkal az adottságokkal rendelkeznek, a városi azért drágább. A faluban járva rendesen megcsapott a fojtó füst, gondolom ez faluban mindennapos, azonban a városi házat 2 oldalról is, igaz, nagyjából 100 méteres távolságban 2 forgalmas út is határolja, az egyik a város főutcája, a másik a városon áthaladó elsőrendű főút. Itt inkább a légszennyezettség oldala érdekel a dolognak, igazat megvallva a városban nem kezdtem el fulladozni, mint a faluban, igaz talán ott viszont nyáron nincs légszennyezés.2020. nov. 13. 12:59
11/11 anonim válasza:
Kultúrált falu alatt azt értem, hogy rendezett, jól karbantartott közterületeik vannak,a lakóközösség összetartó és kezdeményező. Szerintem ez egy faluban sokat dobhat a légkörön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!