Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nehéz családiházat venni?

Nehéz családiházat venni?

Figyelt kérdés

Mennyi időbe telik átlagosan mire ennyi pénzt összespórol az ember?

Nektek mennyi idő volt?

2020. jún. 10. 20:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Venni nem nehéz. Összevadászni rá, az már nehezebb.
2020. jún. 10. 20:03
 2/19 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon nehéz,nagyrészt csak akkor van esélyed hogyha átlagon felül keresel vagy szülök pénzelnek.

Segítség nélkül főleg nehéz ha nem vályogot vagy könnyüszerkezetest akarsz, és kevés rejtett erőforrással a környéken.

2020. jún. 10. 20:04
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Most a valóságban is venni szeretnél, vagy csak gyűjteni további gyíkos siránkozókat??!
2020. jún. 10. 20:34
 4/19 anonim ***** válasza:
44%

"nagyrészt csak akkor van esélyed hogyha átlagon felül keresel vagy szülök pénzelnek."

Egy pesti panel árából 3-4 normális vidéki családi házat lehet venni - és azért a panelekben is laknak! Ez csak siránkozás. Aki életképes, az ha nem is 18 éves korára, de legkésőbb a 20 évei végére meg tudja teremteni az önálló egzisztenciát, saját lakással/ házzal. A többiknek marad a rinyálás, az irigység, meg a mások hibáztatása.

27 éves koromra vettem az első garzon lakásom, 4 év múlva eladtam és a vételárból beszálltam a mai, 58 nm-es társasházi ( nem panel) lakásba), amihez 20 éves futamidejű hitelt vettem fel. A hitelt 9 év után előtörlesztettem, mára a tehermentes az ingatlan. Apámmal 6 éves korom óta nem találkoztam, anyám az öcsémmel kettőnket egyedül nevelt fel, kifejezetten szegény gyerekkorunk volt. Mióta keresek én támogatom őt anyagilag, nem hogy ő vett volna nekem lakást.

2020. jún. 10. 21:17
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
Akkor a társadalom 90% életképtelen, mert egy nettó 300 ezerből ami átlag keresetnek jóindulattal nevezhető szinte sohasem lehet saját ház
2020. jún. 10. 21:19
 6/19 anonim ***** válasza:
53%

"mert egy nettó 300 ezerből ami átlag keresetnek jóindulattal nevezhető szinte sohasem lehet saját ház"

Aki nettó 300 000-et keres, és nem tud belőle pár év alatt hitellel egy házat venni, az meg is érdemli. Vidéken 10 milláért csodás házakat lehet kapni, de már kevesebbért is van minden igényt kielégítő ház.

2020. jún. 10. 21:28
 7/19 anonim ***** válasza:
73%

10 millióért?

Az jó régen lehetett már,olyan putrit kapnál érte max mostanság amit felkell újítani és ez elég szegény környék amúgy is.

2020. jún. 10. 21:32
 8/19 anonim ***** válasza:
64%

"Egy pesti panel árából 3-4 normális vidéki családi házat lehet venni"

A hét vicce.

Mondjuk kinek mi, van akinek egy lepukkant vályogház is normálisnak számít valamelyik zsákfaluban.

2020. jún. 10. 21:45
 9/19 anonim ***** válasza:
15%
Ott van a CSOK meg a babaváró. Mit akarsz még?
2020. jún. 10. 21:52
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, Pesten vennék MAJD házat, van saját keresetem dolgozom, lakásom is van de szívesen költöznék MAJD családiházba.
2020. jún. 10. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!