A külföldi kereslet teljes kiesése, valamint az IT bérek brutális csökkenése, junior/kezdő álláslehetőségek megszűnése ütős kombó lesz a Bp.-i ingatlanárak leverésére?
Eddig az volt a mantra, hogy úgyis van fizetőképes kereslet, no meg kényszerből rengeteg fiatalnak kell felköltöznie, mert csak itt vannak lehetőségek.
-a külföldi kereslet megszűnt, ami erősen fizetőképes volt
-az IT bérek csökkentek, pár százezerért keresnek már csak olyan magas kvalitású szakembert, aki régen milliókat is elkérhetett, mert megtehette, ma már nem
-rengeteg fiatalnak kellett régen Bp.-re költöznie, mert csak itt tudott pályakezdő diplomásként elhelyezkedni. Most már sehova sem keresnek pályakezdőket
-a leépítések mindenhol folyamatosak
Ez egy elég radikális és ütős kombináció lehet a Budapesti ingatlanok értékének a reálisra való visszaállítására? Főleg úgy, hogy a CSOK és a hitel válság is most fog beütni, jönnek a tömeges árverezések.
Tehát egy 2-2,5 szobás panel max 10 millió forint lesz, annál nem fog többet érni, mert nem lesz aki megvegye?
Én benne vagyok sok ilyen csoportba, de csak azért, hogy innen a jólétből szörnyülködhessek hogy milyen borzalmas a magyar helyzet, és mennyire zuhannak az egyébként is alacsony bérek.
Minden kivándorolt magyar szereti ezt csinálni.
Ha az igaz lenne hogy külföldön élsz, akkor nem itt kárognál.
Te rosszindulatú undorító féreg!
Nincs meló mi?
Kérdezd meg anyádtól hogy elmosogathatsz-e...
Először azt hittem komoly a kérdés, válaszolni is akartam, de a hozzászólásait olvasgatva látom, hogy nincs kinek.
A kérdező szánalmas, jobb szót nem tudok rá.
"külföldön élek. Nincs szándékomban haza költözni."
Az ip címed alapján egy kis szabolcsi faluból írsz.
Kár itt előadnod a nagymenőt a 8 általánosoddal.
Először is nem tudod az IP-met :)
Másodszor nem tehetek róla, hogy a szolgáltatás amit használok, minden alkalommal új IP-t generál
Harmadszor meg valamit benéztél, mert ellenőriztem, most épp egy budapesti IP-m van
Szóval, legközelebb figyelj jobban a suliban, kis taknyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!