Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » én 11. es vagyok és mindenképp...

AkosH1998M kérdése:

én 11. es vagyok és mindenképp Amerikában szeretnék dolgozni, továbbtanulni és fogalmam sincs arról hogy milyen jó álláslehetőségek vannak ott külföldieknek?

Figyelt kérdés
Az angoltudásomon nem a legjobb de nagyon igyekszem es tartok attol hogy ha sikerül kikerülnöm nem fogok tudni elhelyezkedni és ott továbbtanulni.
2015. szept. 22. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem akarom elvenni a kedvedet, vagy összetörni az álmaidat, de egyelőre ez egy nagyon naiv és buta elképzelés. Jövőre érettségizel? Ilyenkor már nagyon jól kéne tudnod angolul, ahhoz, hogy érvényesülhess Amerikában (amit egyébként USA-nak hívnak, mivel Amerika egy kontinens, és gyanítom, hogy nem Brazíliába tervezel menni)...
2015. szept. 22. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Én viszont egyáltalán nem veszem el a kedved... 11-es vagy, még előtted áll egy teljes és egy érettségi év+2 nyár. Ez rengeteg idő. Ha nem a legjobb az angol tudásod, akkor MOST kell elkezdened ráfeküdni, és nyomatni-nyomatni az angolt egészen míg már a reptéren állsz a bőröndjeiddel.

Én is örültem volna, ha korábban határozom el, hogy ki akarok menni angol nyelvterületre egyetemre, sajnos én csak nemrég döntöttem el, most 12-es vagyok, nekem már késő. Valószínűleg az érettségi után egy évet nyelvtanulással fogok foglalkozni.

Az állásról pedig annyit, hogy rengeteg itteni, internetes állásközvetítő van, ahol keresnek bárhonnan az USA-ba embereket, sokakhoz egy középfokú nyelvvizsga már elég, és kommunikációs szintű nyelvtudás.

Iskolából én jelenleg egyet ismerek, amit nagyon tudok is ajánlani, a New York University...

És igen, lehet ez egy naiv elképzelés, ahogy az első írta., de ha nem veszed komolyan, akkor az is marad... Sok siker ;)

2015. szept. 23. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!