Lehet abból valami probléma, ha beköltöztetek egy társasházba egy borsodi 10 gyerekes családot?
Figyelt kérdés
Gondoltam humanitárius leszek, és meghívok egy borsodi pereputtyot a társasházba a lakásomba. Én persze kiköltözöm máshova, nekik meg dolgozni se kell, mert kisegítem őket. Nyilván hangos népség, emiatt milyen problémám adódhat? Valami per vagy hasonló lehet?2020. okt. 28. 02:29
1/17 anonim válasza:
Borsodiként örülnék, ha nem használnád a megyém nevét a csóró tahók szinonimájaként. (Ha meg rasszista akarsz lenni, legalább vállald fel.) Egyébként tudok itt tizenvalahány gyerekes családról, az apjuk görögkatolikus pap, kedves, kulturált emberek, biztos örülnének egy ingyen lakásnak.
2/17 A kérdező kommentje:
Én roma családra gondoltam, valami jó hangos fajtára.
2020. okt. 28. 05:54
4/17 anonim válasza:
Azt költöztetsz a lakásodba akit akarsz, de ha nem ruházod át a tulajdonjogot, akkor a "bérlőid" okozta gondokért te leszel a felelős, ha azokat nem orvosolod, amikor panaszt tesz a többi lakó rájuk.Nem hiszem, hogy ez kell neked!
5/17 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a kérdésedet az ihlette, hogy nagyon felbosszantottak a szomszédaid, mert nem hiszem, hogy komolyan gondolod, hogy el akarsz tartani egy 12 tagú családot az ingyen lakásodban.
De a kérdésedre válaszolva:
"Lehet abból valami probléma,..."
Lehet!
Szarrá lepusztítják a lakásodat és az életben ki nem teszed őket!
Ha mégis próbálkoznál, simán megkéselnek.
6/17 anonim válasza:
És valszínűleg lakásod sem lesz többé a tied! Még jönnek 6-8 an. Téged megfenyegetnek, a lakást leamortizálják. Élhetsz félelemben. Nagyon sok millió veszteséggel.
7/17 anonim válasza:
A lakásodnak valószínű annyi. Kilakoltatni meg nem lesz egyszerű őket.
8/17 anonim válasza:
Megteheted, de inkább ne tedd, mert nem fogod tudni őket kirakni. Egyébként nemcsak Borsodban vannak cigányok...
9/17 anonim válasza:
Tetszik ez a humanitáriusság... Nem hinném,hogy ezt komolyan gondolod. Én is segítek akinek, és amilyen formában tudok. De sosem úgy,hogy saját magam ellen tegyek. Ez, amiről Te írsz, pedig pontosan erről szólna. Lelaknák a lakásod, nem költöznének ki,tehát sosem tudnád eladni/visszaköltözni/bérbeadni.
Viszont meggyőződésem,hogy a kérdésed kamu.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem baj ha leamortizálják. Akarok még venni lakást az épületben, egy ilyen pereputtyal a házban, biztosan lesznek akik meg akarnak szabadulni a lakásuktól minél gyorsabban, ezzel pedig a lakás értéke lejjebb fog azért menni
2020. okt. 28. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!