Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen Balatonmagyaród-on élni?

Milyen Balatonmagyaród-on élni?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Szabolcs megyei kisfaluban élünk a családommal, ahonnan nagyon mozdulni szeretnénk!

Balatonmagyaródon sok(talán túl sok) olcsón eladó családi ház van (számomra meglepően olcsón, egész szépek)...

Falusi CSOK képes a település, úgyhogy elég gyanús ahhoz képest ahol van.

Miért "menekülnek" onnan az emberek hogy fillérekért egész beköltözhető házak vannak?

Milyen ott élni? Tapasztalatokat véleményeket is szívesen fogadok!

Előre köszönöm! :)

#élet #költözés #Balatonmagyaród #Zavaró emberek
2020. okt. 15. 15:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Szóval ez egyértelműen felejtős! Köszönöm szépen!
2020. okt. 15. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Van mas zalai falu is,ahol alig vannak.

Zalakomar es galambok pl olyasmi lehet, amit irtak, azok se

2020. okt. 15. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:

#3: Zalakolompár... :-DDD

Galambok dettó...

[link]

2020. okt. 15. 15:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezt el is engedtük! Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. okt. 15. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:

valószínűleg a k.ruc infó csípte a szemét a modiknak - itt is írnak a jelenségről - remélem, ez polkorrekt weboldal:

[link]

2020. okt. 15. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is szabolcsról indultam, és egy hosszabb külfödli kitérő után ebben a térségben vettem házat. Zalakomáron tényleg nagyon durva a statisztika, de elmondások szerint normálisabbak az ott élő kisebbségiek, viszont Galambokról ez már nem mondható el. Balatonmagyaród viszont teljesen rendben van, annyi a probléma, hogy ezek a települések a közvetlen közelében vannak. Szerintem szabolcstól ezerszer jobb, én oda semmi pénzért nem mennék vissza. Balatonmagyaród gyönyörű környezetben fekszik, szerintem előrelépés lenne szabolcshoz képest minden téren, ugyanis Nagykanizsán, Marcaliban több a munkalehetőség mint pl Nyíregyházán, igaz a bérek nem magasak. Ott a Balaton is. Szóval ha ezeket nézem, és azt, hogy házat ki lehet fogni hasonló áron mint ott, akkor nem is igazán értem azokat, akik ottmaradnak.
2020. okt. 15. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szabolcsban egyik családtagnál most is műsor van miattuk, csak mert szólt nekik, hogy hangos a zene, dobálják a házát
2020. okt. 15. 19:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tapasztalatokat, tanácsokat!

Elmegyünk, szétnézünk, megpróbálunk néhány helyivel is beszélni hátha mégbentebb leszünk ilyen téren.

Igen, tudom, Szabolcsnál bármi 1000 meg 1* jobb, ezért is minél hamarabb szeretnénk mozdulni. :)

2020. okt. 15. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!