Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ezek a lakásárak hova fognak...

Ezek a lakásárak hova fognak még szállni?

Figyelt kérdés
de most komolyan..30-40 millát elkérnek egy lakásért Pesten. Van egyáltalán, aki meg is veszi őket? :O Fog vajon az ár csökkenni?
2020. szept. 13. 12:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Bazz, mi mikor fent voltunk én 450 körül kerestem szakmunkásként, Párom 350-400 kozmetikusként.

Havi szinten 400 ezret el tudtunk rakni.

Na most számold ki.

2020. szept. 13. 12:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Bazz nem mindenkinek 400ezres a fizuja. Van akinek csak 200as
2020. szept. 13. 13:22
 3/12 anonim válasza:
78%
Meg 140 es..
2020. szept. 13. 13:36
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Valoszinü nem is ök veszik meg.
2020. szept. 13. 13:52
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, de eddig nem igazán volt érdemi csökkenés sehol az országban, csak stagnálás. Én nem tudom, mi állhat emögött, mert minden körülmény azt indokolná, hogy csökkenjenek az árak. Például sok munkavállaló rájött a vírus alatt, hogy nem muszáj neki a fővárosban laknia, hiszen home office-ban is dolgozhat, ezáltal nem csak a fővárosi lakások, de az irodák iránt is kevesebb lett a kereslet. Több százezer embernek megszűnt a munkája, vagy csökkentették a fizuját, sok munkahelyen létszámstopp van. Külföldi befektetők már nem vásárolnak lakást itthon, turisták sincsennek, így apartmankiadás céljából sem éri már meg lakást venni.
2020. szept. 13. 14:43
 6/12 mindentudó99 ***** válasza:
93%
Akkor meg van a megoldás a 400 as fizujú emberek vesznek lakást . A 200 as fizuval meg vidéken vesznek.
2020. szept. 13. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Kivárás van. Akinek van eladó lakása, az nem akarja olcsóbban adni, aki meg szeretne venni, az meg kivár még, hátha megindul az eladási dömping ami lenyomja az árakat. Ha megrogyik a gazdaság, akkor inkább előbb, mint utóbb lerántja az ingatlan árakat, és akkor szerintem 10-20% lefele korrekció megtörténhet az árakban.
2020. szept. 13. 15:25
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Nagyot csökkentek az ingatlanárak, csak sok eladó még nem hajlandó tudomásul venni

Balla Ákossal, az irodahálózat névadó alapítójáról a 2020. májusi Forbes magazinban írtunk portrét: ő akkor nagyon lassú kilábalást és 20 százalékos ingatlanár-csökkenést jósolt a lakáspiacon.

Forrás:

[link]

2020. szept. 13. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
És ez úgy, hogy a hitelmonatórium még tart, az airbnb még nincs korlátozva, valamint az állam szórja a tízmilliókat lakás támogatásra. Meg lehetne nézni ha ezek közül 1-2 nem lenne akkor milyen árak lennének.
2020. szept. 13. 15:41
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Ez a mohóság. Az eladók az utóbbi években vérszagot fogtak, hogy bizony valós érték nélkül elkérhetnek nevetségesen magas összegeket egy lelakott ócska panelért. Ugye az állam szépen megturbózta a piacot, azóta az eladók, mint a hiénák tartják a csillagászati árakat, és nem hajlandóak engedni. Hiába indokolná minden a csökkenést, ők kitartják az árakat. Nem számít, hogy nem veszi már senki tőlük, ők egy mocskos panelért mások egész életének munkáját el akarják venni.

Ilyen eladási árak mellett amúgy rohadjon is rájuk a lakás. Dugják fel maguknak jó mélyre.

2020. szept. 14. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!