Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mikor fognak normalizálódni a...

Dávid86 kérdése:

Mikor fognak normalizálódni a lakásárak ha fognak?

Figyelt kérdés

Budapesten tervezek a távoli jövőben (2024) lakást vásárolni 12M-ból kb. Arra is vonatkozik a kérdésem, hogy ha nézegetem időnként az eladó ingatlanokat, és lesz olyan amit már évek óta árulnak, akkor azt azért nem tudják eladni mert rossz helyen van? rossz az állapota vagy mert nincs rá vevő egyáltalán?

A kérdés másik része a visszavett banki ingatlanokra vonatkozik.

Ilyen lakás esetén mennyire igaz amit olvasok neten hogy az ilyen lakásokból mindent le és kiszerelnek ami mozdítható?

Illetve valóban csak az olyan visszavett lakásokat érdemes nézegetni, ami a bank tulajdona? Mert onnan kiköltöztethető akár végzéssel a bentlakó?

2020. júl. 24. 01:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
12M szintre nem fognak zuhanni.
2020. júl. 24. 07:08
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
2024-ben sem lehet majd 12 millióból lakást venni Pesten, ehhez az kéne, hogy 50-60%-kal visszaessenek az árak. Ilyen az előző válság alatt se volt, egy főváros mindig tartja az ingatlanértékeket.
2020. júl. 24. 07:56
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj ha 20M Ft-ért tudsz majd venni addigra....
2020. júl. 24. 08:20
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

12 millióból most is lehet venni, csak nem forintban.

A banki visszavett ingatlanok egy nagy átverés.

Miért adna el valaki bármit is piaci ár alatt??

Ott a lúzerekre mennek, akiket meg lehet etetni különböző baromságokkal, csak fizessen.

2020. júl. 24. 09:27
 5/23 anonim ***** válasza:
26%

Tegyük fel hitelből lesz lakásod, aztán elveszíted a munkádat, beteg leszel, és összedől minden. És visszaveszik, de közben fizetheted a hitelt is azért.

Te mit csinálnál? sose vennék ilyen házat, és járulnék közre abban, hogy valakinek ne legyen hol laknia, csak mert nekem olscóbb, és egyszerűbb azt gondolni, hogy jajj úgyis tuti elitták, azért nem fizettek, direkt nem fizettek...

2020. júl. 24. 10:02
 6/23 anonim ***** válasza:
86%

Sohasem fognak már lejjebb menni a lakásárak.

Engedd el ezt a vágyadat cimbora.

2020. júl. 24. 12:28
 7/23 anonim ***** válasza:
77%

5-ös van ilyen is, de azért szép számmal vannak azok, akik túlnyúltak a takarón, és olyan ingatlant akartak finanszírozni, amit nem engedhettek volna meg maguknak. Persze nem azt mondom, hogy aki hibázik, az dögöljön meg, de sztem aki ésszel él és költ, az sose menne bele ilyenbe. Aki meg hitelből akarja a nagyobb életszinvonalat, az meg számoljon azzal a kockázattal, hogy a bank visszaveheti, ami az övé.

Ettől függetlenül én se vennék árverezett ingatlant, de inkább azért nem, mert gyakran nem tiszták a tulajdoni viszonyok és az 1/1-es tulajdonjogot adó ingatlanokat ugyanúgy piac alapján árazzák be, szóval értelme sincs..

2020. júl. 24. 12:31
 8/23 anonim ***** válasza:
39%
Es honnan tudod, amit megveszel, az epp melyik tabore volt?
2020. júl. 24. 12:48
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Én nem veszek semmilyet, mert pont emiatt, hogy nem tudhatom, nem visz rá a lelkiismeretem. Csak árnyalni akartam a képet.
2020. júl. 24. 12:59
 10/23 xswerdy ***** válasza:
100%
a bank nem vesz vissza ingatlant. Ha az adós nem fizet, idővel árverésre kerülhet az ingatlan, amit végrehajtó intéz. Ugyan úgy mint bármi egyéb tartozás esetén. Hogy ilyet érdemes-e venni? Általában nagyon felmennek az árverésen az árak, de akad jó üzlet. Kb. 10 licitből egy az, ami megéri. Azt meg általában erre szakosodott cégek viszik el. Szóval saját lakhatásra ilyet venni, azt felejtsd el.
2020. júl. 24. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!