Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 1 hete költöztünk és nem...

1 hete költöztünk és nem érzem otthon magam, ez normális?

Figyelt kérdés
Eletem első adás vételén vagyok túl. A ház, amit vettünk, nem "életem háza", inkább csak feladtuk a keresést 1 év után, és ez jó vételnek tűnt. Nem érzem benne otthon magam. Olyan, mintha egy szállodában lennék. Nem szeretem. Volt valaki így? Normális ez ennyi idő után?
2020. aug. 11. 18:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 Nagyon sajnálom, de mit értesz megváltozott környezet alatt? Rossz szomszédokat kaptatok? Nekünk ez volt a régi lakhelyünkön. Addig imádtunk ott lakni, aztán ahogy beköltöztek, nem volt nyugtunk, állandó volt a balhé a szomszédban. Igaz, amúgy is eladtuk volna azt a lakást, mert kertesbe vágytunk, de az utolsó másfél évet megkeserítették, szinte már hazajártak a rendőrök hozzánk (illetve a szomszédhoz, mert kénytelenek voltunk sűrűn rájuk hívni őket)

Mi most kicsit árvának érezzük magunkat, olyan helyre költöztünk, ahol még a környéket sem nagyon ismerjük. Furcsa érzések jönnek elő, olyanok, amikre nem is gondoltam volna. Pedig a ház, amit vettünk, minden álmunkat felülmúlja, a környék is jó, a szomszédok is kedvesek, tényleg nem lehet okunk a panaszra, de nincs meg az "otthon" érzés.

#9-es voltam.

2023. aug. 31. 09:51
 12/12 anonim válasza:
100%

#9-es, szia!

A bekoltozesunkkor egy nagyon csendes kornyekbe jottunk, aztán mellettünk ledozeroltak egy házat és másfél évig építettek ránk kétszer két lakásos társasházat. Szóval egyből négy családot kaptunk szomszédba, mindenhol kutyák.

A másik oldali szomszédnál állandó balhék vannak, kutyájuk se komplett, mindig kitalálnak valamit, csak hogy zajolhassanak.

Szembe szomszéd elkezdett építkezni egy éve. A legnagyobb baj az, hogy mi is házat ujitunk, de látjuk a végét. Az is évekig eltartott. De nem tudom így se,nl mikor tudunk elköltözni.

Az életem másról se szól, csak a munka, munka itthon és a szomszédok.

Elmenni sehova se megyünk, mert "haladni kell a házzal".

Általános belső feszültség van rajtam, úgy érzem sehova se tartunk. Szeretnék már elmenni innen, állandóan ezt hajtogatom, ami nem segít, sőt... Bennem megerősít egy negatív érzést.

2023. aug. 31. 10:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!