Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem hív senki szerintete...

Miért nem hív senki szerintetek az ingalan.com-ról?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja hirdetek(fizetősen) egy lakást, azóta senki nem hívott onnan, csak ingatlanos de az több száz.

Egy ember sem volt aki magánemberként jelentkezett volna onnan hogy megnézné a lakást.

A megbízott ingatlanosom aki ugyanott hirdet, ő bezzeg egy héten 5-6nézőt hoz.

Pedig ugyanaz a két hirdetés.

Ki tud erre magyarázatot adni?

2020. aug. 9. 13:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
86%

7: "2 éve megkért engem is " Az durva!

Mire jó ez?

2020. aug. 9. 21:00
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ingatlant kerestünk, és találtunk egy ingatlanos által hirdetettet,ami megfelelt,következő lépésként a tulajdonost kezdtük keresni akár órákig... de sokan nem feccölik bele az energiát. Kezdő, rutintalan keresőkként sajnos betévedtünk több irodába, ill. beültünk az ügynök kocsijába,és olyan ingatlanokat is megmutatott, amik spontán "útba estek", de a pontosan körbeírt igényeinknek egyáltalán nem feleltek meg, magyarán rabolta az időnket, de így legalább javította a statisztikáját. Minél több ingyenes platformon hirdessen,pl. jófogás stb!
2020. aug. 9. 21:58
 13/40 anonim ***** válasza:
73%
Mert túl van árazva! Azt kell eldöntened, árulni vagy eladni akarod!
2020. aug. 10. 06:47
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az elmúlt 1 év átlagához képest alacsony az ár, de tavaly augusztushoz képest azért van "némi" változás a gazdaságban. Minden vevő a csökkenésre vár. Az is, aki tudna venni. Csak az vesz, akinek nagyon sürgős. Én sem veszek, hiába van meg az önrész. Miért vennék fel 15millió hitelt, amikor tudom, hogy a ház nem ér 28 M-t, max. 18-at? Az a baj, hogy a banki értékbecslők is tudják ezt, így azok a házikok szomorkodva várják a kp-s, meg az 50% önrészes vevőket, hátha helyrehozzák a 40 éves vezetékeket, meg a felázott főfalakat.
2020. aug. 10. 07:22
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az árral van baj. A jó áron lévő ingatlanokat rögtön elkapkodják.

Persze a félreértés abból szokott adódni, hogy kinek mi a jó ár. Az eladók igencsak más véleménnyel vannak erről a témáról, mint a vevők.

Tegyük fel, hogy Pesten akarsz eladni egy lakást. Nézed, hogy nagyjából 32 millió körül forog egy lakás ára az adott környéken, te adod 30-ért.

Valószínűleg ezzel magadban le is rendezted a dolgot, hiszen ez szerinted jó ár.

A valóság pedig az, hogy a normális árak úgy 2015 körül voltak utoljára.

A 30 millió egy lakásért QRVÁRA NEM JÓ ÁR.

Hozzáteszem, összességében ti eladók csesztek ki magatokkal. Arra hivatkoztok, hogy hát muszáj drágán adni, mert nem tudnátok belőle újat vásárolni. Eszetekbe sem jut, hogyha MINDENKI normális áron adná az ingatlanját, akkor egyből lenne jelentkező rá. Egy normalizálódott piacon mindenki eladná a magáét, hamarabb tudna beköltözni az újba, és mindenki boldog lenne. Így meg mindenki csak szív. A vevők szívnak, mert az életben nem lesz lakásuk, az eladók többségén meg csak rajta rohad.

Nem ritkák azok a hirdetések, amik évek óta vannak a neten.

Amúgy én szívesen látnám a kérdésben szereplő hirdetést, úgy könnyebb lenne véleményt alkotni.

2020. aug. 10. 08:12
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha ilyen problémáid vannak érdemes lenne egy banki értékbecslőt hívni, kifizetni azt a 30-35000 -at amit kér. Majd az ő értékelt ára alapján árazni be a hirdetést, ami max annyi lehet mit amit az ember megadott.

A bank úgy is ezek alapján adja a hitelt nem pedig az tulajdonos vágyait veszi figyelembe. Így manapság könnyen lehet 5-10 millió eltérés a két szám között.

2020. aug. 10. 10:32
 17/40 A kérdező kommentje:

Ha túl lenne árazva egy érdeklődő sem lenne, de nem az a baj hogy nincs érdeklődő, az a baj hogy mindet az ingatlanos hozza. (1 ingatlanos)

Azt azért nem hinném hogy minden héten 4-5 kamu érdeklődővel jönne.

3 ingatlan portálon, a facebookon 5 helyen hirdetem.

Sehonnan sem jelentkezik senki, egy sem, mintha nem is létezne.

Ezt nem értem.

Azt is tudom hogy a bank mennyire értékelt fel egy ilyen ingatlant manapság ez alapján áraztuk be, tehát feltételezhetően jó az ára.

Nyilván irányárról beszélek, de vagy egy minimálára, csak hogy tudjanak alkudni.

Értem én a jó tanácsokat, hogy vigyem le az árát. Biztos azért nincs érdeklődő.

Levinném én, szívesen lentebb vinném.

Csak az a baj hogy a pénzt nem elkirándulni/elbulizni.....stb akarom, hanem egy másik ingatlan vásárolni.

És a piac túl van árazva! Én is tudom.

Mindenki alá mentem árban, de még így is fel kellene vennem 6millió hitelt, hogy meg tudjam venni a másikat.

Könnyű azt mondani hogy adjam olcsóbban, csak az eladó attól még nem fogja olcsóbban adni nekem a másikat, mondhatom én neki hogy én reális áron adtam el, pont lesz*rja.

A hirdetést nem akarom feltenni ide,mert így látatlanba is elítélik az embert.

De nem is ez volt a kérdés.

2020. aug. 10. 17:50
 18/40 anonim ***** válasza:
74%
Kamu a kérdés, ha nem mutatod meg. Lehet itt érdekelne valalit. Pl engem.
2020. aug. 10. 18:11
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Az ingatlan.com on az ingatlanosok környèk, azaz vàrosrèsz megnevezèssel hirdethetnek, mig maganszemely csak a pontos utca beirasaval! Ez is lehet az egyik oka. Amugy muti a lakast pont keresek.
2020. aug. 10. 19:34
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

"A hirdetést nem akarom feltenni ide,mert így látatlanba is elítélik az embert."

Na most mit veszíthetsz, őszintén? Hogy valaki az interneten megmondja neked, hogy ennyiért túl drága?

Rakd már ki, a személyeskedéseket meg hagyd figyelmen kívül.

2020. aug. 10. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!