Miért nem hív senki szerintetek az ingalan.com-ról?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja hirdetek(fizetősen) egy lakást, azóta senki nem hívott onnan, csak ingatlanos de az több száz.
Egy ember sem volt aki magánemberként jelentkezett volna onnan hogy megnézné a lakást.
A megbízott ingatlanosom aki ugyanott hirdet, ő bezzeg egy héten 5-6nézőt hoz.
Pedig ugyanaz a két hirdetés.
Ki tud erre magyarázatot adni?
2020. aug. 9. 13:23
1/40 anonim válasza:
Mert te is biztos olyan jó magyarosan pofátlanul értékéhez képest nagyobb áron árulod.. És csodálkozol hogy az ingatlanosok találnak meg. Tapsvihar! 👏
2/40 anonim válasza:
Kéne tudni, hogy mit árulsz és milyen áron, így felelősséggel nem tudunk nyilatkozni.
3/40 anonim válasza:
Ugyanannyiért hírdeted, mint az ingatlanos? Jók a fotók? Jó a leírás? Van csatolva alaprajz?
4/40 anonim válasza:
azonos árban vannak akkor az ingatlanos heti 5-6 nézője az kamu . 2 hónap az 8 hét heti 5-6 az akkor 40-48 néző abból még senki sem foglalózott az azért gyanús
5/40 anonim válasza:
Az ingatlanos más forrásokból is szerezhet érdeklődőket, nem csak onnan várja a csodát, ahonnan te.
6/40 A kérdező kommentje:
A többihez képest alacsonyabb áron hirdetem, a honlapon az elsők között, az ingatlanos hirdetése előtt.
Ugyanaz az ár, ugyanazok a képek kis eltéréssel, szinte ugyanaz a leírás.
És igen, kb 30 körül nézték meg, mindet ingatlanos hozta, egyikkel majdnem leszerződtünk, de lelépett. Azt azért nem hinném hogy mind kamu lenne.
(Face-n is hirdetem, onnan két ember jött)
2020. aug. 9. 17:21
7/40 anonim válasza:
"A többihez képest alacsonyabb áron hirdetem" de azok is túlárazottak és a tiéd is ha eddig nem vitték el . "Azt azért nem hinném hogy mind kamu lenne." pedig az pest megyei ingatlanos ismerősnek van 50 ilyen kamu ingatlan madara , vagy 2 éve megkért engem is de én ilyen faszsssságokban nem veszek részt . 10-20% lehet engedned kellene akkor lennének valódi vevők is
8/40 anonim válasza:
Mi az ingatlan.com/ utáni szám? Megnézhetem?
9/40 anonim válasza:
Le van ülve a piac. Nem egyedi eset.
10/40 anonim válasza:
6: 30 az elég sok, lesz belőle vevő, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!