Szeretnék házat venni, hogy fogjak hozzá?
Helló.
Tervben van nekem, hogy venni fogok majd egy házat. Jelenleg gyűjtögetek rá ahogy tudok. Fogalmam sincs, hogy induljak el még csak a lakás keresésben is, mert ötleteim lennének, de nem tudom mi alapján kéne nézelődnöm. Magamnak szeretnék venni egy kis komfortos házat ahova munka után nyugalomba érek haza. Terveimben az van, hogy maga a ház rendelkezik egy kis udvarral vagy kerttel, nem túl nagy, kicsi is megfelel nekem, jó az infrastruktúrája a helynek ahol van és normálisak a szomszédok és az ott élő emberek. Hogy kezdjek el ilyenekben gondolkodni? Aki lakást vett az mi alapján nézegetett, mennyi összeget szánt a kiszemeltre, milyen üzletkötésekkel jár a lebonyolítás? Kezdő vagyok még de mindenképp szeretnék egyszer venni egy szép kis komfortos házat magamnak. Párban nem gondolkodok, és nem is szeretnék magamnak partnert. Előre is köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!