Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szeretnék házat venni, hogy...

Szeretnék házat venni, hogy fogjak hozzá?

Figyelt kérdés

Helló.

Tervben van nekem, hogy venni fogok majd egy házat. Jelenleg gyűjtögetek rá ahogy tudok. Fogalmam sincs, hogy induljak el még csak a lakás keresésben is, mert ötleteim lennének, de nem tudom mi alapján kéne nézelődnöm. Magamnak szeretnék venni egy kis komfortos házat ahova munka után nyugalomba érek haza. Terveimben az van, hogy maga a ház rendelkezik egy kis udvarral vagy kerttel, nem túl nagy, kicsi is megfelel nekem, jó az infrastruktúrája a helynek ahol van és normálisak a szomszédok és az ott élő emberek. Hogy kezdjek el ilyenekben gondolkodni? Aki lakást vett az mi alapján nézegetett, mennyi összeget szánt a kiszemeltre, milyen üzletkötésekkel jár a lebonyolítás? Kezdő vagyok még de mindenképp szeretnék egyszer venni egy szép kis komfortos házat magamnak. Párban nem gondolkodok, és nem is szeretnék magamnak partnert. Előre is köszi a válaszokat.

2020. júl. 31. 08:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

Ez már vagy tizedik ilyen kérdésed pár nap alatt.

Amit szeretnél, drága mulatság, ez a lényeg. Mindenki az égvilágon nyugis kertes házat szeretne jó környéken, munkához közel, kedves szomszédokkal, szivárványszínű unikornisokkal, így az árak is ehhez mérten vannak megszabva.

2020. júl. 31. 10:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mostmár tisztábban látom a dolgokat. 11-es bocsi tudom de mégis magamnak szerettem válaszokat kapni. ha szerinted már unalmas akkor ne fáraszd magad hogy mégrá kattints a érdésemre, bepötyögd ezt a unikornis dumát és mégrányomsz az elküldésre is. KMéld meg magad legközelebb. A többieknek meg nagyon köszönöm, sokat segtettetek.
2020. júl. 31. 12:05
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Nekem aztán nem unalmas. Sőt, csak azért vagyok itt, mert éppen unatkozom. Mindössze azt javasolnám mindezzel, hogy olvasd el (és értelmezd) a tíz kérdésedre adott szerintem összesen legalább 100 db választ, és közelebb kerülsz a megoldáshoz. Nem kell újabb kérdést kiírnod majd a témában, és előrébb leszel. De jelenleg azt csinálod, hogy a neked nem tetsző válaszokat élből elutasítod, elhesegeted. Így meg toporogsz majd tovább egy helyben, jöhet az újabb kérdés, amire megkapod megint a fitymáló válaszokat, holott ha tanulsz az eddigi tíz kiírásodból, akkor mindezt elkerülhetnéd.
2020. júl. 31. 12:28
 14/21 A kérdező kommentje:
13-as nyilván elutastom a nekem nem tetsző válaszokat mint a tied mert nincs értelme kb...szerintem maradj csönbe mert ha gerjeszteni akarsz vitát én már kiszállok inkább és nyugodtan égest magad na csááá
2020. júl. 31. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:
44%
Figyi kérdező, ha tíz kiírt kérdés után sem sikerült felhomályosulnod a témában, akkor nem én égetem magamat. Kiszállhatsz felőlem, majd találkozunk a kövi kérdésednél. :)
2020. júl. 31. 12:34
 16/21 A kérdező kommentje:
am honnan veszed hogy nem sierult? basszus itt kaptam normalis választ mielőtt a kérdéseket néztem volna és még azelőtt felvilágossultam volna sőt le is irtam..na ennyit az olvasási képességedről XD
2020. júl. 31. 12:40
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Értem, kérdező. Ez esetben nehogy meglássak még egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy kis kertes házat vennél nyugis helyen, occsón, micsinálj, hogy kell... mert a legendás olvasási képességemmel mindjárt át fogom látni a helyzetet. :)
2020. júl. 31. 12:43
 18/21 A kérdező kommentje:
ember nem érted? nem én tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban? most először tettem fel ilyen kérdést...az véletlen hogy más is épp iylet akar de ne támadj már rám amiért azt hiszed hogy én irtam ki azokat is??? O_O
2020. júl. 31. 12:49
 19/21 A kérdező kommentje:
és más már kérem ne irjon ide mert nincs értelme megkaptam a kielégito valaszt a krédésemre ha tovább is ide ir valaki az már alpári és tudatlan na eről enyit. léptem. Köszönöm a válaszokat mégegyszer. Hasznosak voltak
2020. júl. 31. 12:50
 20/21 anonim ***** válasza:

1. Kiválasztod az általad kedvelt települést/településeket.

2. Felméred az anyagi helyzeted. (A lakás/ház értékének min a 20 %-a öerő)

3. Böngészed a hírdetéseket és választasz egy neked tetszőt.

4. Beszélsz a tulajdonossal és ha kell akkor a bankkal.

5. Ha mindenben megegyeztek akkor szerződéskötés ügyvéddel.

2020. júl. 31. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!