Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Utazni szeretnek. Hogyan...

Utazni szeretnek. Hogyan fogjak hozza? 16/l hogy lehetnek gazdag?

Figyelt kérdés

Latom instan a sok velem egyidos lanyt, hogy ok mar annyi helyen jartak.

Japan, Disneyland, Roma, Nemetorszag, Franciaorszag, stbstbstb.

Ugy irigylem oket.

Nekunk nincsen annyi penzunk, hogy igy utazgassunk. De ha lenne sem utaznank, inkabb konkret dolgokra koltene apam. (Telekvasarlas, auto, ilyenek). Amivel alapjaraton nincs is baj, de 16 ev alatt sehova sem mentunk! Egyedul mamahoz jarunk egy masik varosba, de ennyi. Es en mar annyira vagynek el valahova.

Mit tegyek? Hogy legyek gazdag?

Sajnos arrol mar lecsusztam, hogy orvosnak vagy ugyvednek tanuljak, de nem is vagyok eleg okos hozza. Informatikahoz vagy egyeb real tantargyakhoz megint csak igazan buta vagyok.

Mivel keresnek meg jol az emberek?

Szivem szerint szinesznek mennek, de mar idos is vagyok hozza(vagyis leszek mire odakerulok), illetve az megint csak sok penz, megelni sem lehet belole igazan.

2019. júl. 12. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha szép vagy, foghatsz egy gazdag palit magadnak aztán jöhetsz mehetsz.
2019. júl. 12. 13:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Hat igazabol full atlagos vagyok, szep nem.
2019. júl. 12. 13:07
 3/10 A kérdező kommentje:
De nem is ez lenne a celom
2019. júl. 12. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát...ne legyél buta. Az segíthet :)

Nos, annyi az egész, hogy szép lassan el kéne kezdened felnőni. Azokból, amiket itt összehordtál az jön le, hogy nagyon nem vagy képben a dolgokkal. Simán járhatsz még fősulira, egyetemre akár. Lehetsz színész is. A sokan 30+ 40+ évesen kezdték, nem ritkán az utcáról. Szóval nincs még veszve minden.

A másik, hogy nem születik mindenki jó körülmények közé. Sokszor azok sem, akik az instagramon ezt hirdetik. Amúgy azért szeretnél te is utazgatni, hogy legyen miről posztolgatni? Azért felesleges. Az, hogy faterod fogja a pénzt, hogy disneylandi túra helyett a családjára, az otthonárta költi, az bizony becsülendő. Akkor is, ha ez neked épp nem tetszik. Talán egyszer még hálás is leszel érte.

2019. júl. 12. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Tanulj meg angolul + egy másik nyelven profin. Ha tényleg az életed értelme, hogy utazgass, légy idegenvezető!
2019. júl. 12. 13:29
 6/10 A kérdező kommentje:

4.valaszolo

Igazad van.

Tudom, hogy egyetemre meg mehetek es fogok is, csak sajnos azok a szakok kilove, amik igazan jol keresnek.

Termeszetesen nem azert szeretnek utazgatni, hogy posztoljak, nekem nincs is kepem fent sehol, nem erdekel ez a dolog. Inkabb a kulonbozo kulturak erdekelnek igazan, nem is disneyland(igazabol ez erdekel e legkevesbe a felsoroltak kozul, csak peldanak hoztam:D).

Apamat sem mondtam, hogy rosszul csinalja ebbol a szempontbol. Egesz egyszeruen mas dolgok fontosak nekunk.

Koszonom a valaszokat! Valoszinuleg a nyelvre fogok fokuszalni most elsodlegesen, aztan majd lesz valami:/

2019. júl. 12. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:

AFS!

Menj cserediáknak!

Illetve egyetemistaként camp leaders és erasmus amik nagyon jó lehetőségek.

És suli mellett mehetsz nyugodtan diákmunkázni, és azt a pénzt elverheted utazásra.

2019. júl. 12. 19:16
 8/10 Pupusz ***** válasza:
100%
16 évesen én is csóró voltam. A legtöbb barátom 18 évesen kapott autót, nyaralni jártak külföldre, nálunk meg semmi. Én is szerettem volna ebből kitörni. Vállalkozó lettem, kitanultam több szakterületet, bővítem az ismereteimet, tájékozódom és ma sokkalta jobban élek, mint az ismerőseim, barátaim. Nincs bebetonozva az anyagi helyzet, pláne nem 16 évesen. A szerény anyagiak ugródeszkát jelenthetnek a kitörés felé. Az erős vágy és a megfelelő döntések meghozzák a sikert. Ha nem is azonnal. Szerényebb körülmények között utazgatni pedig nem is kerül túl sokba. Arra szinte bármilyen munkával előteremtheted a zsetont, amíg nem kell magadat fenntartanod. Sok sikert!
2019. júl. 13. 06:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Instára nem azt rakják ki, hogy keresztrejtvényen nyerték vagy utazómajmon jött össze a kiruccanás.
2019. júl. 13. 07:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Az AFS meg osztondijjal is eleg draga, ha nincs jo anyagi helyzetben a kerdezo, sajnos nincs sok esely ra.

En is 16 eves vagyok amugy, regen meg eltem is kulfoldon es nagyon hianyzik, szoval teljes mertekben megertelek. Viszont senki szemelyiseget v. tehetseget nem lehet annyival lerendezni, hogy “nem eleg okos az ugyvedkedeshez, a real tantargyakbol meg rossz”. En peldaul diszkalkulias vagyok, sokszor sikhulyenek ereztem magam, de kialakitottam egy olyan tag erdeklodesi kort, ami egyensulyozza a gyengesegeimet - ezert elhataroztam, hogy mas eletet akarok elni, tettem erte es felvettek az egyik legjobb maganiskola Amerikaban, teljes osztondijjal. Szoval klise, de tenyleg csak tenni kell erte. A szineszkedesbol is nagyon sok mindent ki lehet hozni (en is regen szineszkedni akartam, de nem ugy alakult valamiert). Peldaul erettsegiig siman kepezheted magad olyan magas szinten, hogy a Szinmuveszeti is szoba johessen (es ott meg a tobbi tantargy sem szamit.) Sok sikert es ne logj annyit Instan, mert az emberek 90%a kamu:) L

2019. júl. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!