Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nézik többe azokat a...

Miért nézik többe azokat a nőket, akik gazdag férfihez mennek hozzá?

Figyelt kérdés

Hogy szerelemből vagy pénzért, azt most hagyjuk, laikusként úgysem lehet megítélni (még akkor se, ha a pasi 70 a nő meg 19).

Szóval, ha egy nő szegény családból jön, és úgy jut pénzez, hogy szerelmes lesz egy gazdag férfibe, az rendjén való, és irigylésre méltó. Teli az oldal ilyen kérdésekkel, hogy a "Nővérem/húgom gazdag családba házasodott, onnantól kivételezett lett"

Azokat, akik szegény családból próbálnak önerővel boldogulni legális úton meg lenézik, belerúgnak, hogy "ott cseszték el anyádék is, hogy gyereket vállaltak a semmire".

Miért?

2016. jan. 5. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Allito kerdes, raadasul nem is igaz.
2016. jan. 5. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Ki nézi többe? Az ilyen nőket a legtöbben kitartott k_rvának tartják. A család meg azért nyalja a popsijukat, mert pénzt remélnek tőle.

De ettől eltekintve az is igaz, hogy aki a saját megélhetését se tudja biztosítani, az ne potyogtassa sorban a kölköket.

2016. jan. 5. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem tudom,de szerintem viszont pont lenézik őket ezen az oldalon.Mert eltartják őket,nem maguktól tartanak ott,ahol.Lehet mondani irigységnek is,mert mindenkinek jól esne legalább egy kis ideig a semmittevéssel gazdaggá válni.Szóval kérdésedre válaszolva,én egyáltalán nem így látom,hogy többe nézik őket.Én jómódú vagyok,párom is.Viszont magunktól értük el és emgem megnyugtat az a tudat,hogy ha esetleg szétmegyünk(mert ugye csak a halál biztos)fel tudok nevelni egyedül is egy gyereket,illetve nem lesz soha hitelem,van lakásom,egyszóval az egyedül boldoguláshoz is adott minden.Én az ilyen nőket értékelem.Aki a készbe teszi bele a valagát,annak csak szerencséje van.De mi lesz ha véget ér?Megint maradhat egyszerű,hétköznapi nő.
2016. jan. 5. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes kérdés...bár nem értem azt a válaszolót, aki kitartott k_rvának tartja azt a nőt.Miért lenne az?Hisz nem úgy választunk párt (jó esetben) hogy milye van.Amikor mi a párommal megtetszettünk egymásnak, fogalmam nem volt róla, hogy mit dolgozik, mi hogy van.Összejöttünk.A szexuális életem olyan jó soha nem volt mint most, az meg hogy előrébb tart, mint xy, szerencse dolga is.
2016. jan. 5. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
* mije
2016. jan. 5. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Hát én ilyet nem vettem észre. Gazdag férfi lesz a férjem (két hónap múlva) de nem találkoztam ilyennel. Persze én is tevékenyen beszállok a költségekbe, egyikünk sem az a pénzszórós fajta. Gyakorin meg bármi lehet hisz úgyis csak az egyik fél álláspontját ismerjük, nem az egész történetet.
2016. jan. 5. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Többe nézik? :D Pont hogy leszólják, meg lek..vázzák... :D Baromság kérdés maga.

A semmire gyereket vállalás ráadásul egy teljesen más téma.

2016. jan. 5. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!