Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ma tudtam meg hogy a tulajdonb...

Ma tudtam meg hogy a tulajdonban van egy ingatlan pedig én nem is vettem semmit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy 1996 ban a tulajdonomba került egy vidéki ház. Földhivataltól jött egy papír hogy rá terhelnek valami régi be nem fizetett autó biztosítást. Ez nem lépett meg, sok ilyen jött, de annál inkább amit tovább olvastam, hogy milyen ingatlanról van szó. Olyan település amiről eddig Még csak nem is hallottam. Na föl is hívtam az ottani Földhivatalt és mondták hogy bizony én ott 1996 ban vásároltam egy ingatlant és én mint tulajdonos vagyok feltüntetve. Hiába mondtam hogy tán csak tudnék róla ha én vettem volna,, na egy fél órát így huzavonáztunk. Haza jött a párom, mondom neki mi van,, csak nézett. Neten lekértük az ominózus cím tulajdoni lapját, ki szerepel rajta? Én!! Minden adatom stimmel,,, csak épp én nem vásároltam xy településen még egy doboz cigit sem nemhogy egy ingatlant! Szerintetek ilyen hogy történhet?
2020. júl. 29. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
58%
Kár, mert én is nézegetem, hátha kiderül valami. Kérdező?
2020. aug. 11. 15:54
 62/62 anonim ***** válasza:
73%
Hát én is szeretném tudni, hogy történt-e azóta valami
2020. aug. 12. 22:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!