Ma tudtam meg hogy a tulajdonban van egy ingatlan pedig én
nem is vettem semmit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy 1996 ban a tulajdonomba került egy vidéki ház. Földhivataltól jött egy papír hogy rá terhelnek valami régi be nem fizetett autó biztosítást. Ez nem lépett meg, sok ilyen jött, de annál inkább amit tovább olvastam, hogy milyen ingatlanról van szó. Olyan település amiről eddig Még csak nem is hallottam. Na föl is hívtam az ottani Földhivatalt és mondták hogy bizony én ott 1996 ban vásároltam egy ingatlant és én mint tulajdonos vagyok feltüntetve. Hiába mondtam hogy tán csak tudnék róla ha én vettem volna,, na egy fél órát így huzavonáztunk. Haza jött a párom, mondom neki mi van,, csak nézett. Neten lekértük az ominózus cím tulajdoni lapját, ki szerepel rajta? Én!! Minden adatom stimmel,,, csak épp én nem vásároltam xy településen még egy doboz cigit sem nemhogy egy ingatlant! Szerintetek ilyen hogy történhet?
Bocs a poénkodásért, de Ozzy Osbourn állítólag totál nem emlékszik a 80-as évekre, olyan szinten élt züllött életet. Nálad hogy teltek a 90-es évek?
2020. júl. 29. 21:17
22/62 anonim válasza:
21es. XD XD
2020. júl. 29. 21:21
23/62 anonim válasza:
Ez nagyon kemény, az is lehet, hogy van egy gonosz ikertestvered és ő a kék pólós faszi, aki nyírja a füvet :D
Mindenképp írd meg, mi lett a vége :)
2020. júl. 29. 21:27
24/62 anonim válasza:
Ez a ház valamilyen rokoni ágon hozható veled össze.
Az ingatlan tulaja meghalt.Nem volt örökös,a közjegyző meg kutakodni kezdett,igy találtak meg téged .
Engem is így leptek meg 1 ingatlannal.Lemondtam róla.
Tovább nyomták a gyerekemre.Neki sem kell.Akkor most az unokámon a sor.Ő még fiatal,bevonták a gyámhivatalt is.Itt tartunk.
2020. júl. 29. 21:28
25/62 anonim válasza:
Én is az öröklésre tippelek. Írtad, hogy a szüleid, nagyszüleid meghaltak, lehet hogy ők hagyták rád? Vagy anno ők vették neked, de mivel kicsi voltál, nem tudtál róla. Lehet, hogy házfoglalók laknak benne, vagy valakinek anno kiadták bérbe, ők meg azóta is használják.
Remélem, sikerül kideríteni, mi történt!
2020. júl. 29. 21:34
26/62 anonim válasza:
24-es, akkor a tulajdoni lapon a jogcím öröklés lenne, de a kérdező írta, hogy adásvétel.
Illetve, mint azt a te eseted is mutatja, van a közjegyzőnél egy hagyatéki eljárás, ahol lemondhatsz az örökségröl, nem pedig csak úgy a semmiből a nevedre kerül egy ingatlan
Különös történet.
Mondom, ki kell kérni a szerződést. Vagy a kérdező kérjen le szemle helyett egy teljes tulajdoni lapot, abból megtudja, kik voltak a korábbi tulajdonosok. Hátha onnan el tud indulni.
2020. júl. 29. 21:36
27/62 A kérdező kommentje:
Az megvan hogy ki volt korábban a tulaj. Egy 1945 ben született hölgy xy, de nem ismerem.
2020. júl. 29. 22:16
28/62 anonim válasza:
A szerződésen kéne megnézni a tanukat, hátha valamelyiket ismered.
2020. júl. 29. 22:54
29/62 anonim válasza:
Annak idején a személyid nem tűnt el? Elveszett/ellopták, stb. Nem volt vmi egyéb malőr a személyiddel, aminek akkor nem tulajdonítottál jelentőséget?
2020. júl. 29. 22:57
30/62 mindentudó99 válasza:
Lehet hogy skizofrén alkat vagy. Kettős személyiséged van ezért nem tudod hogy házat vettél. Akkoriban valószínű a másik személyiséged volt a domináns benned. Tipikus eset . Meglehetősen gyakori. Én is ilyen vagyok. Most derült ki hogy Floridában vagy egy farmor 3000 marhával. Most mehetek oda intezkedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!