Ma tudtam meg hogy a tulajdonban van egy ingatlan pedig én nem is vettem semmit. Mit tegyek?
Akkor ismét:
Amikor kapsz a nevedre " behajtó cégtől, BKV büntetés, autó biztosítás meg ilyenek." akkor nem jutott eszedbe egyiknek sem utánajárni?
Az autós iratokon rajta a rendszám, a BKV büntetésen az időpont, a behajtóknál is van támpont az adósságról és mindez 20 év alatt.
Téged komolyan nem érdekeltek ezek?
Ebes egyébként egy jó hely, Debrecen és Hajdúszoboszló között.
Érdekes, ingatlan adót vajon ki fizeti?
Meg a alapdíjat?
Villany, stb.
Hívd fel az ottani, okmányirodat, érdeklődj ezeknek utána.
Lepontozhatsz idióta, de ha én kapok bármilyen fizetési felszólítást, vagy behajtási értesítőt az én nevemmel, amiről számomra kiderül, hogy nem az enyém, akkor annak azonnal utánajárok. Te meg a 20 év alatt SZÁMTALAN(!) ilyent landoltattál egy elegáns csuklómozdulattal a kukában.
Láthatóan már 20 évvel ezelőtt lett valami gubanc a rendszerben, te meg most kezdesz csodálkozni?
Most egy ház van a neveden - ez talán a jobbik eset - de ezzel az erővel lehet valahol egy 20 milliós adósság is.
Egyébként feltettél egy kérdést, amire én tisztességgel válaszoltam, hogy jössz te ahhoz, hogy sértegess?
Nyilván, ha az első problémánál eljártál volna, mint minden normális ember, akkor ilyen extrabaromságok nem történnének veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!