Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ma tudtam meg hogy a tulajdonb...

Ma tudtam meg hogy a tulajdonban van egy ingatlan pedig én nem is vettem semmit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy 1996 ban a tulajdonomba került egy vidéki ház. Földhivataltól jött egy papír hogy rá terhelnek valami régi be nem fizetett autó biztosítást. Ez nem lépett meg, sok ilyen jött, de annál inkább amit tovább olvastam, hogy milyen ingatlanról van szó. Olyan település amiről eddig Még csak nem is hallottam. Na föl is hívtam az ottani Földhivatalt és mondták hogy bizony én ott 1996 ban vásároltam egy ingatlant és én mint tulajdonos vagyok feltüntetve. Hiába mondtam hogy tán csak tudnék róla ha én vettem volna,, na egy fél órát így huzavonáztunk. Haza jött a párom, mondom neki mi van,, csak nézett. Neten lekértük az ominózus cím tulajdoni lapját, ki szerepel rajta? Én!! Minden adatom stimmel,,, csak épp én nem vásároltam xy településen még egy doboz cigit sem nemhogy egy ingatlant! Szerintetek ilyen hogy történhet?
2020. júl. 29. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 xswerdy ***** válasza:
92%
Igen, akinek sok ilyen szokott jönni, az elég sok levelet hagy figyelmen kívül, és nem igazán tartja kézben az ügyeit. De egy ház vásárlásra furcsa, hogy ne emlékezne.
2020. júl. 30. 11:22
 42/62 A kérdező kommentje:
Sok behajtó cégtől jött sok ilyen papír az elmúlt 20 évben. BKV büntetés, autó biztosítás meg ilyenek. De mindig az aktuális címemre, a lakásomra ahol 30 éve élek. Azt hogy az egészet rá terhelik az Ebesi nemlétező ingatlanomra ilyen csak tegnap jött. Ez is az aktuális Budapesti címemre. Így tudtam meg hogy van egy ingatlanom Ebesen amit 1996 ban vásároltam,,, állítólag. De törgyökeres Pesti vagyok, Pesten születtem és itt is élek 51 éve.
2020. júl. 30. 11:28
 43/62 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy a Földhivatal hibázott. Lehet, hogy ugyanúgy Gipsz Jakab vette az ingatlant mint te és rosszul töltötték fel az ingatlan tulajdonosát.
2020. júl. 30. 11:30
 44/62 anonim ***** válasza:
73%

Akkor ismét:

Amikor kapsz a nevedre " behajtó cégtől, BKV büntetés, autó biztosítás meg ilyenek." akkor nem jutott eszedbe egyiknek sem utánajárni?

Az autós iratokon rajta a rendszám, a BKV büntetésen az időpont, a behajtóknál is van támpont az adósságról és mindez 20 év alatt.

Téged komolyan nem érdekeltek ezek?

Ebes egyébként egy jó hely, Debrecen és Hajdúszoboszló között.

2020. júl. 30. 11:43
 45/62 anonim ***** válasza:
90%
Hű ez kezd fura lenni.
2020. júl. 30. 11:47
 46/62 anonim ***** válasza:
58%

Érdekes, ingatlan adót vajon ki fizeti?

Meg a alapdíjat?

Villany, stb.

Hívd fel az ottani, okmányirodat, érdeklődj ezeknek utána.

2020. júl. 30. 12:42
 47/62 A kérdező kommentje:
Az autós iratokon rajta a rendszám, a BKV büntetéseken meg az időpont. Igen, és??? Nem érdekel semmi? Te most mit zagyválsz? Hogy jön ez ide? Tegnap kiderült hogy Ebesen van egy ingatlan a nevemen,,, ami NEM AZ ENYÉM! ÉN NEM VETTEM EBESEN SEMMIT!!! Jó hely Ebes? És? Nekem mi közöm hozzá? Azt az ingatlant nem én vettem!!!!
2020. júl. 30. 13:25
 48/62 anonim ***** válasza:
58%
Akkor add el, és lesz pénzed.
2020. júl. 30. 13:57
 49/62 anonim ***** válasza:
42%

Lepontozhatsz idióta, de ha én kapok bármilyen fizetési felszólítást, vagy behajtási értesítőt az én nevemmel, amiről számomra kiderül, hogy nem az enyém, akkor annak azonnal utánajárok. Te meg a 20 év alatt SZÁMTALAN(!) ilyent landoltattál egy elegáns csuklómozdulattal a kukában.

Láthatóan már 20 évvel ezelőtt lett valami gubanc a rendszerben, te meg most kezdesz csodálkozni?

Most egy ház van a neveden - ez talán a jobbik eset - de ezzel az erővel lehet valahol egy 20 milliós adósság is.

Egyébként feltettél egy kérdést, amire én tisztességgel válaszoltam, hogy jössz te ahhoz, hogy sértegess?

Nyilván, ha az első problémánál eljártál volna, mint minden normális ember, akkor ilyen extrabaromságok nem történnének veled!

2020. júl. 30. 14:13
 50/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm de van pénzem úgy is hogy nem adom el azt amiről tudom hogy nem én gürisztem érte. Köszönöm a jobbnál jobb hozzászólásokat. Minden jót, sziasztok!
2020. júl. 30. 14:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!