Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakás vásárlás előtt beszéltek...

Lakás vásárlás előtt beszéltek a közösképviselővel?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, hogy egy eladó tuti azt fogja mondani, hogy jófejek a lakók, csendesek, jó állapotú a ház..stb. viszont a közösképvislő tuti az igazat mondaná nem? vagy hülyeség?
2020. júl. 22. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Lehet hogy szóba sem áll veled.

De rosszat nem fog mondani.

2020. júl. 22. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem nagyon hasznos volt.
2020. júl. 22. 10:46
 3/8 xswerdy ***** válasza:
100%
a közös képviselő sok esetben nem lakik ott, a legtöbb esetben vállalkozó. A lakók csendességéről még nem hallottam, hogy őt akarnák kérdezni, viszont a ház anyagi helyzetéről igen, én is próbálkoztam már ilyennel, különbözőképpen viszonyultak a dologhoz. Az a helyzet, hogy az jár el korrektül, aki erről nem ad tájékoztatást, mert csak tulajdonosoknak adhat. A tulajdonostól lehet kérni, hogy mutassa be a legutóbbi év beszámolóját, vagy együtt el lehet menni a közös képviselőhöz.
2020. júl. 22. 10:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Amikor a mostani lakásba költöztem , itt pl a közösképviselő össze vissza szitkozta az előttem itt élő lakókat.

Amúgy én csendes lakókkal vagyok körül véve, sose hallok semmilyen hangzavart. Semmi nem hallatszik át. Max akkor hallok zajt, mikor elhaladok az ajtójuk előtt, de itt a lakásban semmit nem hallani.

2020. júl. 22. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Felesleges, úgy sem fogja az igazat mondani.
2020. júl. 22. 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérd az eladótól a gyűlések-negyedéves beszámolók jegyzőkönyvét, melyben a ház állapota-megtakarítása-hibái-fejlesztések szerepelnek, illetve a közös költség tartozások.Ha mutatja korrekt, ha nem, szevasz.
2020. júl. 22. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A lakókról hiába kérdezel, az mindenki saját véleménye, nem egyformák az emberek.

De a közös költség fizetése, hátralék, fejlesztések, közös beruházások amit el tud mondani, és ez sokmindent elárul a lakókról, és ami fontos, hogy milyen a közösség.

2020. júl. 22. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, én igen.

Hát a lakók jófejségénél sokkal lényegibb dolgokat szoktam tőle kérdezni.

2020. júl. 22. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!