Ha 4M Ft különbség lenne egy 4 emeletes házban lévő lakás és egy 10 emeletes házban lévő lakás között, melyiket választanátok, ha vásárlás előtt állnátok? Véleményetek érdekelne.
Nem értem a kérdést. Van egy lakásod, és van egy másik, kb ugyanolyan, ami 4 millával drágább? Vagy olcsóbb?
Egyébként sok mindentől függ. Pld. egy négy emeletes negyedik emelete, és egy 10 emeletes negyedik emelete közül nyilván az utóbbit választanám a lift miatt.
A 2-es nagyon rátapintott a lényegre.
A IV emeletesekben nincs lift és ez már egy másik kérdésben, több oldalon ki lett vesézve, hogy a földszintet leszámítva miért szükséges. Egy sportos fiatalt is érhet baleset, de költözésnél, vagy egyéb szállításoknál is komoly hátrány. (babakocsiról, bevásárlással együtt nem is beszélve)
Részemről egyébként egyik sem kellene.
10 emeletesbe a tömegnyomor miatt nem mennék, a IV emeletesbe meg a lift hiánya miatt, mert földszintre nem szeretnék költözni.
Jah, lift.
Es hulye szomszédok. Es nagyibb esely balesetee (tuz)
Nekem ez nem számít. A 4-esben is tuti lesz egy hülye szomszéd. Laktam egyébként mindkettőben. Semmi bajom nem volt 10-esben sem. A lakóközösség még jobb is volt, a lépcsőház tisztább.
Mindkettőben volt átmenetileg egy idióta albérlő, aki csinálta a fesztivált.
A másik hányadikon van?
Semmi más különbség nincs?
Miből épült, van-e vízóra, kevesebb-e a közös költség, van-e közös szemétledobó, hány nm, erkélyes-e, hova néz, alaprajz, felújítottság?...
Utcazaj?...
Kapu alatta van-e vagy arrébb?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!