Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy tundám megvenni egy...

Hogy tundám megvenni egy ingatlant ha az eladó hallani se akar hitelről?

Figyelt kérdés

El lehet titkolni előle? Vagy van vmilyen áthidaló kölcsön amíg megkapom a rendes alacsony kamatozású hitelt?

50% -ot vennék fel hitelben.

Olyan megoldás is érdekel , hogy én kifizetem családi kölcsönből a teljes vételárat , majd amikor megkapom a hitelt, azt már nekem folyósítják és én visszaadom a családtagnak.

Csak nem tudom ilyen van -e?

2020. júl. 19. 17:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért most kicsit átalakult a piac (nem mindenhol). Legalábbis itt a környékünkön válogattak az eladók a kp-s vevők között (20-35M árfekvés), mi is csak úgy tudtunk CSOK-kal, hitellel vásárolni tavaly, hogy több mint féléves határidőt adtunk az eladóknak kiköltözésre, és minimális részletet tartottunk vissza biztosítékként, míg a kp-sok azonnali kiköltözést vagy hatszámjegyű összegért visszabérlést ajánlottak.

Azonban most a mögöttünk lévő lakás 30-ért van meghirdetve már 8. hónapja, messze nincs az a licitálgatás meg őrület, mint eddig volt. Érdeklődők vannak, de nem akar elmenni.

Viszont ha az eladó nagyon köti az ebet a karóhoz, akkor hagyni kell, keresni másikat.

2020. júl. 21. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!