Miért nem lehet kapni családi házakat sehol? Mindenki írja, hogy most az egekben vannak az árak, de még undorítóan drága házakból is alig van! Sopronban például? Jó, ha van vagy 20-25 eladó. Röhej.
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 20:55
2/11 anonim válasza:
Lehet kapni, csak több helyen kell nézni. Vannak ingatlanirodák akik kizárólagos szerződést kötnek, megint mások csak Facebookon hirdetnek.
3/11 A kérdező kommentje:
Aha első nagy túrót! Amint beírok EGYETLEN egyébként hót egyszerű feltételt (ami nekem nagyon fontos, nem lehet megkerülni), hogy minimum 125 négyzetméter, egyből már csak nyamvadt HÉT (!) marad. Egerben több közepes alapterületű ház van...
2020. máj. 19. 00:08
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
4: Nem szűkíti Sopronra, országos a találati halmaz.
7/11 mindentudó99 válasza:
Most a tulajok a hibásak hogy nem adják el a házukat? Vagy mi? Építs vagy válogass azokból ami van.
8/11 A kérdező kommentje:
Mindentudó! Egy-két-három éve tonnaszám voltak 125 nm felett is eladó házak! El sem tudom képzelni mi változott íly negatív irányba.
2020. máj. 19. 12:02
9/11 A kérdező kommentje:
Hatos! Nem tudom mit írtam be (ezek szerint) rosszul, nekem hét maradt. De örülök, hogy tévedtem. 233 nem kevés. :)
2020. máj. 19. 12:07
10/11 anonim válasza:
Sok szerencsét kívánok!:) Lesz idén ingatlanszezon, csak rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!