A Budapesti Agglomeráció miért olyan drága?
Igazából én sem értem. Közlekedésileg sokszor borzasztóak, kocsival halál, ha nincs vonat akkor még nagyobb halál. Van hogy előbb beérsz egy szomszéd megyéből, mint egy ilyen faluból/kisvárosból. Azon szoktam röhögni, hogy amikor leesik az első 2 centi hó, akkor minden vidéki kollégám simán beér munkába és azok nem tudnak bejutni akik agglomerációban vagy nagyon külső kerületben vannak.
A kertvárosi környezet mítosza is sokakat vonz, de szerintem ezt kár annak csúfolni. Zsebkendőnyi telkek, télen meg sokak fatüzelése miatt a levegő rosszabb mint a belvárosban.
#5-ös, 6-os
Agglomerációban lakom és nem estem túlzásba!
Két kocsi is van a családban és ennek ellenére eszünkbe nem jutna kocsival vergődni a csúcsban oda-vissza.
Lemegyünk az állomásra autóval, leparkolunk és ülünk a vonatra, ami 24 perc alatt van a Nyugatiban.
Természetesen van menetrend, amit illik betartani és nem lekésni, de ha a következő vonattal mész el, az sem tragédia, mert reggel szinte egymást követik a vonatok.
Amikor Budapesten éltem, másfél órát utaztam a munkahelyemre.
De felőlem mindenki ott él, ahol akar, vagy amit meg tud fizetni.
4-es vagyok
Megosztanád velem, hogy szerinted én miért nem a kérdésre válaszoltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!