41/43 anonim válasza:
negyvenesnek abszolút igaza van. Mindenki maga dönti el ,de városi élet sem mindenkinek való. Nekem sem való mert a zajtól idegbajt kapok. Ja amúgy igen meg akar 1-2 ember győzni a többit,hogy nem ! Csak is sz'r romosat kapsz te ennyi pénzért :D A másik meg ócsárolja azokat a helyeket ahol ennyiért lehet házat kapni. Lusta senkiházinak tartom őt aki még a kertet is lusta lenne csinálni. Még ,hogy a vidékiek a parasztok. Ő a paraszt.
42/43 anonim válasza:
Én nem parasztoztam le senkit, ellentétben veled, úgyhogy vitatkozhatnánk, hogy ki nem tud viselkedni. Egyébként továbbra is vidéki vagyok és van kertem is.
43/43 anonim válasza:
Még továbbra is az volt a kérdés hogy lehet-e ingatlant vásárolni 5 millióért.
A válasz röviden: igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!