Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lehet ingatlant vásárolni 5...

Lehet ingatlant vásárolni 5 millió forintért?

Figyelt kérdés

2020. júl. 14. 20:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
91%

Pély, Lyukóvölgy, Taktakenéz...

Hujjujjujjjj.....!

2020. júl. 16. 13:20
 32/43 anonim ***** válasza:

[link]

2008-ban... Mi lehet ott azóta...!

2020. júl. 16. 13:22
 33/43 anonim ***** válasza:
21%
Fúúú de hülye ez a 28-as. Nem csak gyári 150 ezerért munkalehetőség van ám. Ne hogy azt gondold. Brazilok sincsenek pélyen például. Én laktam ott .
2020. júl. 16. 13:40
 34/43 anonim ***** válasza:
94%
Bqkker te hazudsz! Pély egy súlyosan c-fertőzött falu!
2020. júl. 16. 14:04
 35/43 anonim ***** válasza:
93%

[link]

"Pélyen óvoda és iskolai is működik, ám ­bölcsődei szolgáltatás nincs, ­egyelőre ugyanis nem szükségeltetik. Ugyanakkor sok hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű család van, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben is részesülnek."

Burkoltan fogalmazva: cigányok

2020. júl. 16. 14:10
 36/43 anonim ***** válasza:
91%
33: kérlek meséld már el, milyen munka van még ott nálatok. Kíváncsi vagyok rá. Hivatalban is lehet ülni 120-ért esetleg? Tanár, óvónő, ugyanennyiért. Mondd el kérlek, hogy milyen munkahelyen lehet pl. akkor Pélyen normális pénzt keresni. Őszintén érdekel.
2020. júl. 16. 14:30
 37/43 anonim ***** válasza:
21%
3 millióért már normális felújított házat vettem. Sok a roma ? Kikérem magamnak. Ez nem igaz. Vegyél földeket. Legyél gazda aztán nem szorulsz rá munkahelyre. Műveljed. Nyiss kisboltot vagy bármi. Egyáltalán nem igaz amit előttem leírtak,hogy az egy fertőzött hely.
2020. júl. 16. 15:00
 38/43 anonim ***** válasza:
72%

Jó oké, ez két alternatíva. Na de akinek van egy tök más végzettsége, és maradna esetleg a szakmájában, az cseszheti. Ezért nem mennék pl én ilyen helyre. Nem vagyok az a gazda típus, kifejezetten nem szeretem a kerti munkákat, haszonállat tartás kizárt. De boltot vagy vendéglátóipari egységet se üzemeltetnék szívesen, pláne dolgozni benne, egyetemistaként volt részem mindkettőben, sohatöbbet kategória. Ellenben van olyan szakterületem, amiben baromi jó vagyok és meg is fizetnek benne, miért akarnám feladni? Azért, hogy olcsón vegyek házat?

Amúgy a férjem rokonai is pl. egy bakonyi faluban élnek. Cigányok nincsenek, szép kis falu. De munka ott alig, napi 3db(!) busz megy Veszprémbe és vissza, oda járnak be dolgozni, sokszor órákat várva buszra. Orvos nincs, ovi, suli a szomszéd faluban (a napi 3 busszal ugye), helyben 1 kocsma meg talán egy kisbolt van. És nem értették, miért nem akarjuk megvenni az utcában lévő felújított házat 4,5 millióért. Csak összehasonlításképpen: ha a férjem ugyanannak a cégnek az ottani telephelyén dolgozna, kb. a felét keresné annak, amit itt keres, annyival szarabbak arra a fizuk. Én tudok home office-ban dolgozni ugyan, de egy ennyire ingerszegény helyen idegbajt kapnék állandóan. Egy játszótér sincs a gyerekeknek, eleve alig vannak fiatalok. Na, hát ezért.

2020. júl. 16. 17:10
 39/43 anonim ***** válasza:
94%
Most komolyan valaki arról akarja meggyőzni a többieket, hogy pár millió forintért lehet kapni jó környéken levő, rendezett lakosokkal rendelkező előnyös falvakban normális házakat?! 🤦‍♂️
2020. júl. 16. 19:20
 40/43 anonim ***** válasza:
Nem, inkább 1-2 ember akar 3-4 embert meggyőzni arról hogy nem lehet, illetve egy arról ,hogy neki milyen gáz lenne kis faluba költözni. Mondjuk nem értem hogy hogy jutottunk el eddig, ki a faxt érdekel hogy kinek miért nem jó?
2020. júl. 16. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!