Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lehet ingatlant vásárolni 5...

Lehet ingatlant vásárolni 5 millió forintért?

Figyelt kérdés

2020. júl. 14. 20:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
10 Nem mindegy, hogy milyen falun. Itt kecskemét mellett egy kis faluban 60 éves házat, felújításra szorulót, nem kapsz 8 millió ft alatt.
2020. júl. 14. 22:46
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Óriási házat vettünk,4 millióért. Kis falu,de sok a na hát tudjátok kik. Engem nem zavar,de a falu híre borzasztó ez miatt.
2020. júl. 14. 23:15
 13/43 anonim ***** válasza:
89%
Vannak ikyen települések. De őszintén, ki akar ilyen helyen élni? Nem véletlenül kerülnek ott annyiba a házak. Tele minden cigányokkal, közmunka, vagy nagyon max minimálbéres munka van, ha van. Normális infrastruktúra nuku, iskola, óvoda nuku, kb mindenki 60 feletti 1-2 szerencsétlen kivételtől eltekintve. Se magamat, se a gyerekeimet nem szivatnám ilyen helyen.
2020. júl. 15. 09:24
 14/43 anonim ***** válasza:
93%

Lyukóbányán már 2 millióért is kapsz házat.

Szerinted miért...? 🙄

2020. júl. 15. 09:39
 15/43 anonim ***** válasza:
94%

normális helyen max gyümölcsöskertet. Városban meg garázst.

Végülis ezek is ingatlanok.

Cigányfalvakban meg házat is vehetsz ennyiért "jó" szomszédsággal

2020. júl. 15. 09:43
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Most lattam hogy a szuleim utcajaban arulnak egy hazat 5,5M forintert de valoszinuleg a cel hogy 5ert eladjak. Faluhelyen, a fouttol nem messze, nem ciganyfalu, nem zsakfalu, nem a semmi kozepen van es a haz is normalis meretu. Nem lattam meg kepeket sem hogy milyen belulrol de elavult es felujitasra szorul. Vegulis lhetne benne lakni mert korabban idosek laktak ott de egy fiatalabb embernek lenne igenye uj furdore, uj konyhara, uj ablakokra, stb.

Egy lakhato haz valami zsakfaluban biztos van 5 millioert.

2020. júl. 15. 10:55
 17/43 anonim ***** válasza:
66%
Visszaolvasva a válaszokat olyan érzésem van,hogy úr isten . Én ezekkel az emberekkel nem is 1 országban lakom. Ezek még sosem voltak városon kívül. Nos ez nem úgy van ahogy ezek a nyomik leírják. 4 millióért kelt el egy felújított ház az utcánkban . Jó környék . Nincs betörés ,lopás. A település másik végén vannak a barnább bőrűek. Ki kell csak fogni és nem egyből venni ami veled szembe jön. Szét kell nézni. Szolnok megyéből üdv. Abban az 1 dologban igazuk van akik leírták,hogy munkalehetőség az kevés. Lehetne több is. Nem zsákfaluról van szó.
2020. júl. 15. 12:34
 18/43 anonim ***** válasza:
27%
13-as olyan hülyeségeket írt,hogy hihetetlen. Kivéve a munkalehetőséget. Ez a csávó még életében nem volt vidéken. Pfúúúú sötét elme ő. Remélem törlik a válaszát. Tudod te mennyi fiatal van még vidéken ? Nem mindenki akar füstös pestre menni. Bocs akit megbántottam ezzel,hogy füstös.
2020. júl. 15. 12:41
 19/43 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom, akkor ott tényleg 0 munkalehetőség lehet. Felénk nyugaton egy kisvárosi felújított családi ház inkább a 40 misit nyalja mint a 4-et. Faluban is legalább 20.
2020. júl. 15. 13:03
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Mezőnyárádon például lehet pár milláért házat venni, szép, kulturált, tiszta magyar falu, Egertől nem messze. Hátránya, hogy ami házat ott ennyiért kapsz, annál a kert végében megy a Budapest-Miskolc vasútvonal, a sínektől messzebbi házak húsz fölött kezdődnek...
2020. júl. 15. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!