18: vidéki vagyok te nagyon okos, de nem ilyen isten háta mögötti helyen élek. Soha nem költöznék se Bp-re, se más nagyvárosba, úgyhogy ezt pont benézted.
Ahol ennyi a ház, ott nem véletlenül ennyi. Ok, nincs cigány. És? Munka? Gyárban 150 ezer 3 műszakkal? Hűha, bele ne szédüljön az ember a lehetőségekbe! Bocs, de sok ember nem éri be a minimummal, hanem próbál kicsit normálisabban élni annál a szintnél, hogy tudok kaját venni a következő fizuig.
25: Átány, Tsztmiklós Alvég... És még nem néztem a többit...
Full rezervátum!
Tovább... Mezőszemere...
Wahorn András már tizenévvel ezelőtt is puskát fogott volna... Pedig amúgy egy libsi...
"Wahorn: "Hogy hát itten zúznak... [a 20-i eseményeken] nyilván azt csinálják, amit megengednek nekik. Hát ezek [a jobboldali tüntetők 20-án] elkeseredett emberek, tudod.... énnekem is nagyon olyan... hogyismondjam... éppen mostanában én már építettem egy nagy kerítést, mert kirabolnak itten, vidéken nagyon gyakran. És.... vettem pisztolyt, kardot... de... tehát engem ha ide valaki bejön, én megölöm. De amikor a szomszéd néni, aki 80 éves, érted, és egész nap az állataival foglalkozik, a krumpliját kapálja és a szántóföldjét... tíz nap alatt háromszor rabolták ki. Elvitték a krumpliját, elvitték a csirkéjét, tegnap megint elvitték a csirkéjét.Olyan ideges vagyok ezért, hogy gondolkodom, mit kellene csinálni... el is megyek falugyűlésre, hogy valamit kitaláljunk, hogy mit lehet a bűnözés ellen csinálni. Én már öreg vagyok, nem félek, mondom, hát ott a pisztoly a párnám alatt, ha meglátom, valaki bejön, lelövöm."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!